DSP Antalya Büyükşehir adayı avukat Gündoğdu oldu

Demokratik Sol Parti(DSP) Antalya Büyükşehir Belediye başkanı adayı avukat Mücahit Gündoğdu oldu.

DSP Antalya Büyükşehir adayı avukat Gündoğdu oldu
18 Şubat 2014 Salı 19:24 tarihinde eklendi.

DSP Antalya İl Başkanı Metin Oktay, partilerinin Antalya Büyükşehir Belediye başkanı adayının Mücahit Gündoğdu olduğunu bildirdi. Gündoğdu, 30 Mart mahalli seçim çalışmalarına başladıklarını, proje açıklamasını Antalya'da yapacakları basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.

40 gün süresince Antalya'nın 19 ilçesinde seçim çalışması yapacaklarını belirten Gündoğdu, bu bağlamda turizm şehrinin en önemli sorununun trafik olduğunu bunun da her yıl 12 milyon turistin tatil yaptığı 'turizmde marka' olma iddiasında olan ile yakışmadığını kaydetti.

Antalya Havalimanı'ndan alınan bir turistin Alanya ve Manavgat'ta konaklayacağı otele götürülme de 52 ışığa yakalandığını belirten Gündoğdu, bununda en az bir saatlik kayıp olduğunu ifade etti. Gündoğdu, "Antalya'nın sorunlarını biliyoruz. Bu bağlamda proje çalışması yaptırdık.

Önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız Masum Türker'in Antalya'ya gelmesiyle projelerimiz kamuoyuna deklare edeceğiz. Antalya kıyı şeridi bakımından dünyada bazı ülkelerden büyük bir şehir. Gazipaşa'dan Kaş Patara'ya kadar 640 kilometre uzunluğu olan turizm şehri. 540 bin yatak kapasitesine sahip turizmde ayrıcalıklı bir ilimiz. Antalya ülkemizin gözbebeği. Seçilmem halinde bu marka değerini en üst düzeye çıkaracağım." dedi. 


CİHAN