Düğün Gününüzün Her Anı Ölümsüz Olsun

Düğünlerinin en özel anlarını hatıra olarak saklamak ve uzun yıllar sonra da aynı canlılığı ile hatırlamak isteyen çiftler artık düğün fotoğraflarında farklı tarzları seçmeye başladılar. Klasik gelin ve damadın baskı altındaymış gibi bir izlenim vrediği fotoğraflar artık neredeyse hiç çekilmez hale geldi.

Düğün Gününüzün Her Anı Ölümsüz Olsun
29 Haziran 2016 Çarşamba 10:35 tarihinde eklendi.

Günümüzde sıradan, sığ ve basit düğün fotoğrafları yerini daha eğlenceli, daha canlı ve daha duygu dolu fotoğraflara bıraktı. Günümüzde çekilen düğün fotoğraflarının hemen hemen hepsi artık bu yeni yöntemler ile çekilmektedir.
 

Ekip olarak biz de çiftlerimizin en mutlu, en heyecanlı ve en duygulu anlarına onların düğün fotoğraflarını çekerek eşlik ediyoruz. Düğün fotoğraflarınızın dilediğiniz gibi olması için öncelikle sizlerle oturup düğüne dair bir değerlendirme yapıyoruz. Yaptığımız bu değerlendirmede çiftlerimize nasıl bir düğün yapacaklarına, hazırlık aşamalarına ve çiftlerimizin aşk hikayelerine dair sorular soruyoruz. Bu konular ile ilgili çiftlere sorular yöneltmemizin amacı çiftlerimizi tanımak ve doğru konsepte ve temaya karar vermektir. Aynı zamanda çiftlerimizin kendi hikayelerine dair ayrıntılar da fotoğraf çekimlerinin temasını oluşturmada etkilidir. Ekip olarak tüm bu ayrıntıları derleyip değerlendirmemizi yaptıktan sonra düğün şeklinize göre karşılıklı oturup düğün fotoğraflarınızın temasına karar veriyoruz. Bu aşamada düğün fotoğraflarının konsepti içinde balon, şemsiye gibi klasikleşen çok fazla aksesuar kullanmıyoruz. Bizim için en önemli aksesuar gelin ve damadımızın haricinde gelinin çiçeğidir. Her ayrıntının doğal olması için düğün fotoğraflarınızın çekiminde aksesuar kullanmaktan yana değiliz. Ancak sizin fotoğraflar içinde aksesuar kullanma gibi bir talebiniz olursa bunu da yine beraber değerlendiriyoruz ve sonuca o şekilde karar veriyoruz.
 

Düğün fotoğraflarınızın çekimini sizin isteğinize uygun olarak üç şekilde gerçekleştiriyoruz. Dilerseniz düğün günü düğün fotoğraflarınızın çekimini yapabiliyoruz. Dilerseniz de düğün gününüzün haricinde bir başka gün de fotoğraf çekimlerinizi gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda son zamanlarda ortaya çıkan ve yeni bir trend olmaya başlayan trash day çekimlerini de sizlere sunuyoruz. Trash day çekimlerimizi ise gelinlik ve damatlık ıslandığı, kirlendiği için düğün gününüzden sonra gerçekleştiriyoruz. Hangi çekim türünü seçerseniz seçin size düğün hazırlıklarınızı ve düğün görüntülerinizi içeren eşsiz bir albüm sunuyoruz.
 

Düğün fotoğraflarınızın çekimi için belirlediğimiz tema ve konsept kadar fotoğrafların çekileceği yer de çok önemlidir. Biz ekip olarak İstanbul’un en güzel yerlerinde düğün fotoğraflarınızı çekmeye çalışıyoruz. İstanbul’da düğün fotoğrafları çekimleri yaptığımız yerler; Özgürlük Parkı, Validebağ Korusu, Kınalıada, Kemerburgaz, Kuzguncuk, Fenerbahçe Parkı, Büyükada, Göztepe Parkı, Kibrithane, Halbeliada, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi, Belgrad Ormanı ve Atatürk Orbitoryumu’dur. Aynı zamanda İstanbul’un dışında farklı illerde de düğün fotoğrafı çekimleri gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar İstanbul’un dışında Ankara’da ve Kocaeli’nde de çiftlerimizin düğün fotoğraflarınızı çekerek heyecanlarına ortak olduk.
 

Düğün fotoğraflarınızı siz hazırlanmaya başladığınız andan itibaren çekmeye başlıyoruz. Kuaföre gidişiniz, saçlarınızın ve makyajınızın yapılması, gelinliğinizi giydiğiniz an, sizi gelinlikle gören yakınlarınızın ilk tepkileri, damadın hazırlanışı, sizin birbirinizi gördüğünüz ilk an, evden çıkışınız, düğün salonuna girişiniz gibi detayların her biri düğün fotoğraflarınıza olduğu gibi yansıtılır. Bazı durumlarda düğün ya da nikah salonları izin verirse size düğününüz esnasında da eşlik ediyoruz. Bu noktada da birbirinize evet dediğiniz anları, damadın gelini ilk öpüşünü ve ilk dansı düğün fotoğraflarınızın içine dahil ediyoruz. Aynı zamanda düğün geceniz boyunca yaşadığınız en eğlenceli anları da ölümsüzleştiriyoruz.
 

Düğün fotoğraflarınızın hepsini anlaşılan şekilde size çekim yapıldıktan sonra en geç iki gün içinde teslim ediyoruz. Ayrıca çekilen fotoğraflarınızın tamamını size veriyoruz.
 

Profesyonel Düğün Fotoğrafçısı Emre Kasap

www.dugunografi.net