Düğünde duran adam oldular

Köyceğiz İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Salih Erbay’ın avukat oğlu, 30 yaşındaki Burak Erbay'ın çağrısı üzerine davetliler 1 dakikalığına 'Duran adam' oldu.

Düğünde duran adam oldular
25 Haziran 2013 Salı 11:31 tarihinde eklendi, 2.058 kez okundu.
Damat Burak Erbay ile avukat gelin 27 yaşındaki Meltem Siva'nın taşıdığı 'Her Yer Taksim' ve 'Her Yer Direniş' dövizleri davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.
 
Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay’ın CHP’li İl Genel Meclisi üyesi, avukat oğlu Burak Erbay ile avukat Meltem Siva için Delta Plajı’nda düğün yapıldı. Yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı düğünde, ikisi de CHP’li olan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün gelinin, Kültür ve Turizm eski bakanlarından Abdülkadir Ateş, CHP Gençlik kolları Genel Başkanı İnanç Yıldız ise, damadın şahitliğini yaptı. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Salih Erbay kıydı. Nikahın kıyılması ardından mikrofunu alan damat Burak Erbay, "Bu iktidar her geçen gün ülkemizi karanlığa sürüklüyor. Başbakan, ülke insanlarını birbirine düşman ilan ediyor. Gezi Parkı eylemleri ile başlayan direniş gün geçtikçe büyüyerek devam ederken, iktidar sallamaya devam etmektedir. Biz de yapılan eylemlere destek için, tüm davetlilerimizi bir dakikalığına, 'Duran adam' olmaya davet ediyorum" dedi.
 
Damadın bu çağrısı üzerine ayağa kalkan davetliler 1 dakikalığına 'Duran adam' olurken, gelin Meltem Siva, 'Her Yer Taksim', damat Burak Erbay da 'Her Yer Direniş' yazılı döviz taşıdı. Gelin ve damadın taşıdığı döviz, davetlilerce uzun süre alkışlandı.

DHA