Düğünden çıkıp demokrasi nöbetine katıldılar

MERSİN’de, darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetine, gelin ve damat düğünden çıkıp gelerek destek verdi.

Düğünden çıkıp demokrasi nöbetine katıldılar
28 Temmuz 2016 Perşembe 08:54 tarihinde eklendi.
Demokrasi nöbeti, Cumhuriyet Meydanı’nda sürüyor. Binlerce kişinin ellerinde Türk bayrakları ile akın ettiği meydana Özel Harekât Polisi Burhan Koç ile eşi Gökçe Koç, düğünden çıkıp geldi. Gelin ve damat, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik tarafından karşılandı. Ercik'in tebrik ettiği Koç çifti, ellerine aldıkları Türk bayrakları ile kalabalığın arasında karıştı.
 
Yeni gelin Gökçe Koç, muhteşem atmosferi paylaştıkları ile çok heyecanlı olduklarını belirterek, "Demokrasimizi sahip çıkmaya geldik. Mücadeleye devam ediyoruz" dedi.
 
Damat Burhan Koç, bir Özel Harekât Polisi olarak her zaman vatanını ve milletin yanında yer aldığını ifade ederek, "Her zaman vatan millet için yanıp tutuşuruz. Her yerde de bu görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. İnşallah Allah hiçbir zaman bizi utandırmaz. Vatanımıza, milletimize sahip çıkmakta inşallah bize yardım eder. Allah inşallah bu haklı davamızda bizi utandırmaz. Demokrasi Nöbeti inşallah devletimiz için milletimiz için hayırlısı olur" diye konuştu