Düğünü için gittiği köyünde öldürüldü

İstanbul'dan düğünü için memleketi Tokat'ın Erbaa İlçesine giden 24 yaşındaki Resul Demir, tarladan dönerken silahlı saldırıya uğradı. Düğünü için gün sayan genç olay yerinde hayatını kaybetti.

Düğünü için gittiği köyünde öldürüldü
07 Ağustos 2013 Çarşamba 23:38 tarihinde eklendi, 1.906 kez okundu.
Olay, salı günü öğle saatlerinde Erbaa İlçesine bağlı Kurtuluş köyünde yaşandı. Köyde yaşayan Salim ve Şehri Demir çiftinin 6 çocuğundan biri olan ve komşu Engelli köyünden nişanlandığı H.Ş. ile gelecek hafta perşembe günü evlenecek olan Resul Demir, düğün için köyüne geldi.

İstanbul Maltepe'de pastanede çalıştığı öğrenilen Demir, dün annesi ile birlikte kendilerine ait olan tarlaya çalışmaya gitti. Demir, çalışmanın ardından annesi ile birlikte öğle saatlerine doğru evine dönmek için yola çıktı.
 
AV TÜFEĞİ İLE VURULDU
 
Fakat bu sırada anne Şehri Demir, çevrede duyduğu silah sesleri üzerine evine doğru hızlı adımlarla yürümeye başladı. bu sırada arkada kalan oğlu Resul Demir av tüfeği ile vuruldu. Oğlunun yere yuvarlandığını görüp geri dönen anne Demir, durumu ailesine bildirdi.

Resul Demir'in öldüğünü anlayan yakınları jandarmaya haber verdi. Olay yerindeki inceleme sonrası Resul Demir'in cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp kuruluna gönderildi. Kimin ateş açtığı henüz belirlenmezken jandarma cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

DHA