Dün annesini toprağa verdi, bugün öldü

Bursa'da, bariyere çarpan otomobilden inen Mustafa Boz (53), arkadan gelen otomobilin altında kalarak öldü. Tekirdağ'da yaşayan Boz'un, dün ölen annesini toprağa vermek için Bursa'ya geldiği öğrenildi.

Dün annesini toprağa verdi, bugün öldü
07 Aralık 2013 Cumartesi 19:24 tarihinde eklendi.
İnsanın kanını donduran haber Bursa’da, geldi. Buzlu yolda bariyere çarpan otomobilden inerek aracını kontrol etmek isteyen Mustafa Boz'a arkadan gelen otomobil çarptı. Boz araba altında kalarak öldü. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan Boz’un, dün ölen annesini toprağa vermek için Bursa’ya geldiği, cenazeye katılan kızı ve damadını terminalde uğurladıktan sonra evine gitmek istediği öğrenildi.
 
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan işçi emeklisi 3 çocuk babası Mustafa Boz, Bursa’nın Merkez Osmangazi İlçesi’ne bağlı Emek Mahallesi’nde oturan annesi Şerife Boz’u dün sabah kaybetti. 
 
Çorlu’dan aynı gün Bursa’ya gelen Boz, annesini yakınlarının da katıldığı cenaze töreniyle toprağa verdi. 
 
Cenazeye katılan kızı ve damadını, çevre yolundan giderek şehirler arası otobüs terminalinden uğurlayan Mustafa Boz, kullandığı 59 UL 673 plakalı otomobil ile taziyeleri kabul etmek için yine çevreyolundan, annesinin evine dönerken, yolun kaygan olması nedeniyle bariyerlere çarpıp kaza yaptı. 
 
Vurduğu yere bakmak için otomobilinden inen Boz’a, arkadan gelen Serkan Mızrak’ın yönetimindeki 10 E 6859 plakalı otomobil çarparak olay yerinde ölümüne neden oldu. 
 
Kazada Murat Boz olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma sürücü Serkan Mızrak’ı olay sonrası gözaltına aldı. Çevreyolunun İzmir’e gidiş istikametinin bir süre araç trafiğine kapanmasına neden olan kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

DHA