Dünya 22 Ağustos'u merak etti!

"22 Ağustos" Twitter'de trend topic olarak birinci sıraya yükselince yabancılar what is #22agustos şeklinde sorular sormaya başladı!

Dünya 22 Ağustosu merak etti!
03 Mayıs 2011 Salı 22:57 tarihinde eklendi, 1.530 kez okundu.

 

22 Ağustos haberlerinin  yayımlanmasının ardından Twitter'da büyük bir hareketlilik başladı. 22agustos Türkiye'de trend olarak listeye girerken konuyla ilgili tweet yağdı. Hızla artan tweetlerle birlikte 22agustos dünyada da 1 numaralı trend oldu.
 
22agustos'un trend topic olmasından sonra dünyanın farklı yerlerinden birçok twitter kullanıcısı konuyla ilgili tweet girmeye başladı.
 
Özellikle son yıllarda hızla artmakta olan kişisel güvenlik kaygısı, iz bırakmadan sörf yapabilme tercihi ya da bloklu sitelere daha rahat erişebilme ihtiyaçlarını başarıyla adresleyebilecek alternatif bir vpn hizmet sağlayıcısı olan bestvpnservice.com adlı internet sitesi 22 Ağustos'la ilgili olarak  yazı yayımlayarak, what is 22agustos başlığında okurlarına durumu açıkladı.
 
Haber, 22 Ağustos'ta yürürlüğe girecek olan yasayla ilgili bazı bilgiler içeriyor. 'Helal İnternet' vurgusu yapan site, Türkiye'nin İran ile olan benzerliğine dikkat çekmiş.