"Dünya Kupası'na gideriz"

A Milli Futbol Takımı'nın Fenerbahçeli futbolcusu Mehmet Topal, Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'na gideceklerine inandığını söyledi.

Dünya Kupasına gideriz
10 Ekim 2013 Perşembe 21:03 tarihinde eklendi.


Yarın Estonya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Fatih Terim ve futbolcu Mehmet Topal, karşılaşmanın oynanacağı A Le Coq Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Mehmet Topal, yarın güçlü bir ekibe karşı oynayacaklarını belirterek, "Takım olarak iyi durumdayız. Zorlu bir rakibe karşı oynayacağımızın farkındayız. Bütün her şeyin farkındayız. Umut ediyorum ki sahaya en iyi oyunumuzu yansıtıp bu maçtan galip geliriz." dedi.

Karşılaşma öncesinde takımda morallerin yerinde olduğunu dile getiren Topal, "Kendi hatalarımızdan bu noktaya geldik. Hocamızla iyi bir çıkış yakaladık. Ülke açısından önemli 2 maç oynayacağız. Her şeyin bilincindeyiz. Hatanın telafisi yok. Bütün konsantrasyonumuzu oyuna verip iki maçı da kazanıp play-oflara katılacağız. Umut ediyorum ki dünya kupasına gideceğiz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ardından saha içinde milli futbolcular arasında yaşanan olayların sorulmasıyla ilgili de Topal, "Bazen maçlarda yorulduğunuzda adrenalin üs seviyeye çıkıyor. Burası milli takım. Bu kapıdan girince hiçir zaman sorun olmamalı ve olmamıştır. Burada hepimiz kardeş gibiyiz. Kesinlikle bir sorun olduğunu düşünmüyorum." diye konuştu.


CİHAN