Dünya starları israfta yarışıyor

Lüks yaşantıları için masraftan kaçınmayan ünlülerden kimi spor hocasına seans başı 1500 dolar öderken kimi de konserdeki kostümü için 100 bin doları gözden çıkartıyor.

Dünya starları israfta yarışıyor
03 Mayıs 2012 Perşembe 09:19 tarihinde eklendi, 1.580 kez okundu.

 

Dünyanın en çok konuşulan yıldızları kazandıkları milyon dolarları nereye harcayacaklarını şaşırdı. İngiliz Marie Claire dergisinin derlediği habere göre, sanatçılar banka hesaplarındaki paraları hiç düşünmeden etrafa saçıyor.

Amerikalı şarkıcı Beyonce, sahnede giyeceği bir tayta 10bin dolar verirken, U2'nun solisti Bono, İngiltere'deki evinde unuttuğu şapkasını, bin dolarlık first class biletini kapıp, alıp geri konserlerine devam etti.
 
TURNEYİ YARIDA BIRAKTI
 
Ülkemizde de konser veren İngliz grup U2'nun solisti Bono, Avrupa turnesinde en sevdiği şapkayı evde unuttuğunu fark edince, ilk uçakla evine geri uçtu. Bin dolar verdiği first class biletiyle uçağa binen şarkıcı tanındığını fark edince pilotun yanında seyahat etmeyi tercih etti ve şapkasını alıp geri döndüğü İtalya'da turnesine devam etti.
 
AŞÇISINA GÜNLÜK 800 DOLAR ÖDÜYOR
 
Her daim dış görünüşüne büyük önem verdiğini dile getiren popun yıldızı Rihanna, her sene bakımı için bir milyon dolar harcıyor. Bunun dışında özel spor hocasına her seans için 1,500 dolar ödediği öğrenilen Amerikalı şarkıcının yanından ayırmadığı özel aşçısına da günlük 800 dolar ödediği belirtildi.
 
UYKUYA DÜŞKÜN
 
Harry Potter serisiyle ünlenen ve İngilterenin en genç zenginleri arasında yer alan Daniel Radcliffe, uykusuna düşkün olduğunu ortaya koydu. Şimdilerde farklı projelerde yer alarak çocukluk imajından kurtulmaya çalışan genç oyuncu kendine özel yaptırdığı yatak için 10 bin doları vererek güzellik uykusuna mı yatacak espirilerini gündeme getirdi.
 
HAYALETLERDEN KORKTU
 
Giyim tarzıyla her zaman gündeme gelen Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, kötü ruhların turnesini mahvetmesinden korktuğu için özel elektro manyetik ruh tespit etme aleti aldı. Bu makineya 50bin dolar veren şarkıcının, hayaletlerden kendini korumak için bir tane edindiği belirtildi.
 
BİR TAYTA 100 BİN DOLAR VERDİ
 
En çok kazanan şarkıcılar arasında olan Amerika'nun R&B divası Beyonce, turnelerindeki kostümleri şovu kadar ön planda tutuyor. Ünlü İspanyol markası Balenciaganın kendine özel tasarladığı tayt için ünlü şarkıcı 100bin doları feda etti.