Dünya yıldızını kafaya koydu!

Geçen sezon Aslan'ın başına geçtiğinde Terim'in transfer listesinde ilk sıraya yazdığı Alman golcü, bir kez daha Cim Bom'un radarına takıldı.

Dünya yıldızını kafaya koydu!
14 Nisan 2013 Pazar 11:45 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray’ın Lukas Podolski aşkı yeniden alevlendi... Aslan’ın teknik patronu Fatih Terim’in geçen sezon başında göreve gelirken transfer listesinin en tepesine adını yazdığı Alman golcü, 12 milyon Euro karşılığında Arsenal’in yolunu tutmuştu.
 
Ancak 27 yaşındaki futbolcu, iki aydır ilk 11’de kendisine yer bulamadığı için endişeli. İngiliz medyasının iddiasına göre, Podolski kulübü tarafından sezon sonunda satışa çıkarılacağını düşünmeye başladı. Yine Ada kaynaklı haberlerde, yıldız futbolcu için Juventus ile Galatasaray’ın şimdiden devreye girerek nabız yokladığı öne sürüldü. Arsenal’in bu transfere yine 12 milyon Euro’dan düşük bir bonservis bedeliyle onay vermeyi istemediği de gelen haberler arasında. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, “3 çilek daha alacağız” demesinin ardından, Podolski’nin bu çileklerden biri olabileceği ifade edildi.
 
Bu sezon 42 maça çıktı
 
Lukas Podolski bu sezon 26’sı Premier Lig, 6’sı da Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere 42 kez Arsenal forması giydi, rakip filelere 13 gol gönderirken, 11 de asist yaptı.
 
FANATİK