"Dünyanın sonu gelmiş gibi"

Sevgilisi Kristen Stewart tarafından aldatılan aktör, Robert Pattinson "Dünyanın sonu gelmiş gibi" hissettiğini belirtti

Dünyanın sonu gelmiş gibi
18 Ağustos 2012 Cumartesi 09:42 tarihinde eklendi, 2.208 kez okundu.

 

Sevgilisi Kristen Stewart'ın ihanet fotoğraflarının basına yansımasının ardından açıklama yapması beklenen aktör Robert Pattinson, bu hafta bir televizyon kanalında katıldığı 'The Daily Show'da da olayla ilgili fazla konuşmadı, fakat aldatılmanın dünyanın sonu gibi geldiğini söyledi. Pattinson'ın gelişmelerle ilgili çok üzgün olduğu ve kafasının çok karışık olduğu da gözlerden kaçmadı. 
 
Sunucu Jon Stewart, masaya iki kup dondurma çıkardı ve Pattinson'a 'Hadi, iki dost gibi konuşalım. Çekinme, anlat hadi' diyerek esprili bir şekilde Pattinson'ı konuşturmaya çalıştı. Pattinson, Stewart'ın 'Genç yaşta sevgilinin seni aldatması dünyanın sonu gibidir' sözlerini 'Evet, gerçekten öyle' diyerek onayladı. Bunun yanısıra, bir kaç haftadır süregelen haberlerin kendisini çok yıprattığını ve bir halkla ilişkiler yöneticisi tutması gerektiğini anladığını söyledi.
 
Magazin ve eğlence sitesi Radaronline.com'un haberine göre, Kristen Stewart, Pattinson'ın katıldığı programı büyük bir endişeyle izledi. Habere göre, Stewart, Pattinson'ın konuyla ilgili kanuşmak istemediğini bilmesine rağmen, eski sevgilisinin sunucunun tongasına düşmesinden çok korktu. Pattinson'ın programa katılmasından çok rahatsız olan 22 yaşındaki aktris, bir kaç haftadır basında sürekli olarak haber yapılmasından rahatsızlık duyuyor.
 
Haber, ayrıca, Stewart ve Pattinson arasında özel bir bağ olduğunu öne sürerek, Pattinson'ın başta çok sinirlendiğini, fakat artık Stewart'ı affetmeyi ve takrar birleşmeyi daha çok düşündüğünü iddia etti. 
 
Kristen Stewart ve yönetmen Rupert Sanders'ın Los Angeles'ta bir parkta öpüşürken çekilen fotoğrafları basına yansımış ve Pattinson sevgilisi Stewart'la paylaştığı evi terketmişti.