Durak 1 ay sonra karar verecek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden 3.5 yıl önce alınan Aytaç Durak, katıldığı televizyon programında 1 ay sonra yapacağı anketler ve ortaya çıkabilecek adayları değerlendirdikten sonra belediye başkanı adayı olup olmayacağına karar vereceğini söyledi.

Durak 1 ay sonra karar verecek
05 Eylül 2013 Perşembe 23:23 tarihinde eklendi.
Yerel Akdeniz Televizyonu'nda Yüksel Evsen'in sorularını yanıtlayan ve 3.5 yıl önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Aytaç Durak önümüzdeki yerel seçimlerde adaylığı konusundaki soruyu yanıtlarken şöyle dedi, "1 ay sonra ortam müsait olursa, Allah sağlık verirse yine kamu oyu araştırmasını yaparsam ve yine o vatandaşlar 11 yıl evvel dediği çizgideyse başkaları da bu işi aşamıyorsa, yani halkın demokratik haklarının çiğnenmesine tavır koyamayan, bundan dolayı ben hakkımı aramıyorum, ama Adanalı hakkını arıyor ise bu seçimde ders vermek istiyorlarsa birilerini cezalandırmak istiyorlarsa seçimde ders verebilmek içinde benim dışımdaki adaylarda bunu başaramayacaklarını ben ankette görürsem adaylıktan kaçınamam" dedi.

Durak, hangi partiden aday olabileceği sorusuna ise gönlüm MHP'de dedikten sonra başka partilerde olabileceğini, CHP ile adaylığı konusunda herhangi bir görüşmesinin de gerçekleşmediğini belirtti.
 
ALDIRMAZ'IN SUÇLAMALARI
 
Aytaç Durak, halen kendisine vekalet görevini sürdüren Zihni Aldırmaz'ı da aynı programda ağır bir dille suçladı, "Dürüst ve namuslu çalışamadı. Yetkisini kötüye kullandı" diyerek bazı örnekler verdi.

DHA