Durmuş Yılmaz’ın emeklilik evi

Durmuş Yılmaz uzun yıllardır hayalini kurduğu bağ evine kavuştu. 4 yıl önce aldığı 30 dönümlük bağda bir de ev yaptıran Yılmaz, artık bağbozumunun keyfini sürecek.

20 Nisan 2011 Çarşamba 12:17 tarihinde eklendi, 1.412 kez okundu.

 

 
Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz'ın bağ evini ilk kez görüntülendi.
 
Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Çiğdem Toker'e 'Bağbozumunda 31 bin lira masraf yaptım. Fakat 21 bin lira kazandım. Zarar ettim' diye dert yanan Durmuş Yılmaz, emekliliğin keyfini artık bu bağ evinde sürecek.
 
Durmuş Yılmaz'ın emanetini 4 yıldır Selim Girişen, eşi ile birlikte bekliyor. Bağ evini eksiksiz olarak Başkan Durmuş Yılmaz için hazırlayan Girişen çifti, Merkez Bankası'nın eski patronunun bağ evinin civarından geçerken mutlaka uğrayıp bir yorgunluk çayı içtikten sonra yola devam ettiğini söyledi. Girişen çifti şimdi Yılmaz ve ailesinin yolunu gözlüyor.
 
Yılmaz'ın bağ evi çevresine hırsızların yaklaşmaması için iki köpek bekliyor. Bu köpekler bağ evi villa yakınına kimseyi sokmuyor.
 
Bu arada Taytanlı beldesi sakinleri de Durmuş Yılmaz ve ailesini dört gözle beklediklerini belirtirlerken 'Kendisini çok iyi biliyoruz ve seviyoruz. Mütevazı bir yaşantısı olan kişiliğe sahip. Geleceği günü beklemeye koyulduk' dediler.
 
Bağ evinin bakıcısı Selim Girişen'in eşi 'Eşimle birlikte 4 yıldır buranın bakıcılığını üstleniyoruz. Bağbozumu sırasında yılda bir iki kez buraya geliyor. Bundan sonra tamamen gelirse seviniriz. Biz alt katta kendileri ise geldiklerinde üst katta oturuyor' dedi.
 
Yılmaz'ın Salihli Bozdağ eteklerinde bulunan ve kirazı ile ünlü olan yerleşim birimi Allahdiyen köyünden de kirazlık almayı planladığı öğrenildi.