"Düşünme zamanı olmadı"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Beşiktaş maçının tekrarlanacak olmasıyla ilgili henüz düşünmeye vakit bulamadığını söyledi.

Düşünme zamanı olmadı
15 Ocak 2014 Çarşamba 20:05 tarihinde eklendi.


Kasımpaşa ile Trabzonspor, WOW Hotel'in stadında yaptıkları hazırlık maçında 2 - 2 berabere kaldı. Kasımpaşa'nın gollerini Malki ve Babel kaydederken, Trabzonspor'un golleri Janko'dan geldi.

Maçın ardından kısa bir değerlendirme yapan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Güzel bir maç oldu. Allah'tan hem biz de hem de Trabzonspor'da sakatlık olmadı. Çünkü çok ağır çalışıyoruz." dedi.

TFF Yönetim Kurulu'nun Kasımpaşa - Beşiktaş arasında oynanan ve lacivert - beyazlı takımın 3 - 2 lehine biten maçın tekrarı için aldığı kararla ilgili bir soruya ise Shota Arveladze, "Fazla düşünme zamanı olmadı. Kamptayız günde çift antrenman yapıyoruz. Düşüneceğiz." cevabını verdi.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY: TOP RAKİBE GEÇTİĞİNDE EYLEMELRİMİZİ DÜZENLEMELİYİZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise oyuncularını görme adına hazırlık maçlarının bir avantaj olduğunu belirterek, "Oyuncularımızın bize nasıl yardımcı olaccağını görmek için bir uygulama yaptık. İlk yarı ve ikicni yarı müsabaka boyunca iyi şeyler yaptık. Ancak top rakibe geçtiğinde eylemlerimizi düzenlememiz gerekiyor. 3 bölgede canlılığımızı arttırmamız gerekiyor. Gelecek transferlerle de bu 3. ve 2. bölgedeki canlılığımızı daha çok arttıracağımızı düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Kasımpaşa'dan Trabzonspor'a transfer olan Şahin ile ilgili de Akçay, "Kumaşı iyi bir futbolcu. Sorumluluk verdiğimizde fiziksel olarak çok iyi duruma geldiğinde takımımıza çok katkısı olacaktır ve bunda da ısrarlıyım." ifadelerini kullandı.


CİHAN