Duvar kağıtları

Ev dekorasyonunda son yıllarda üzerindeki ilgi azalan duvar kağıtları tekrar moda. Kumaş, vinil esaslılar, ve granit dokulular moda olanlardan bir kaçı.

Duvar kağıtları
24 Temmuz 2014 Perşembe 21:02 tarihinde eklendi, 1.343 kez okundu.
El boyaması duvar kağıtları, altın işlemeli kağıtlar gümüş işlemeli kağıtlar dahi var. Desenler de öyle çok ki hangisini alacağınızı bilemiyorsunuz. Fakat hangisi derseniz, 3 boyutlu duvar kağıtları şu anda çok moda, özellikle taş desenli duvar kağıtları, televizyon arkalarına, mutfak duvarlarına, ofislere ve işyerlerine çok yoğulukla  kullanılıyor. Yüzlerce desenden herhangi birini seçerek sizde evinizin veya iş yerinizin havasını değiştirebilirsiniz.

 
 
 
Dekorasyon denince son günlerde en çok akla gelen site evduvarkagitlari.com ile sadece internet üzerinden duvarlarınızı dekore edebilirsiniz. Alışveriş yapmak öyle kolay ki, almak istediğiniz ürünü belirleyip, telefon açarak belirtin ve stoklarımızda var mı kontrol ettikten sonra size geri dönüş yapalım. Sonrasında da tek yapmanız gereken ücretini ödeyip ürünleri kapıda teslim almanız. Bebek odası duvar kağıtları özellikle ne çok satılan duvar kağıdı kataloglarını sizlere sunuyor. Bize göre göz atmanızda fayda var.