Duygu Canbaş'a Altaylı sahip çıktı

Fatih Altaylı, dün canlı yayında yayında kullandığı ifade nedeniyle tepki çeken spiker Duygu Canbaş'a sahip çıktı.

Duygu Canbaşa Altaylı sahip çıktı
24 Ekim 2011 Pazartesi 16:58 tarihinde eklendi, 5.145 kez okundu.

Gazete Habertürk’ün Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, dün canlı yayında yayında kullandığı ifade nedeniyle tepki çeken spiker Duygu Canbaş’a sahip çıktı. İşte Altaylı’nın blog’unda paylaştığı görüşleri... 


Habertürk gazetesi Genel Yayın yönetmeni Fatih Altaylı, dün canlı yayında "Deprem her ne kadar Van’da da olsa hepimiz üzüldük" cümleleriyle büyük tepki çeken Duygu Canbaş’a sahip çıktı. Canbaş, özellikle sosyal medyadan büyük tepki görmüştü.
 
İşte Fatih Altaylı’nın konuyla ilgili kişisel blogunda yer verdiği görüşleri:
 
Sevgili okurlar
 
Habetürk TV’de spiker Duygu Canbaş’ın ağzından çıkan sözler ne yazık ki, maksadını aştı ama bazıları bu dil sürçmesini ya da ifade bozukluğunu büyütüyor.
 
Söyledikleri kabul edilebilir gibi değil ama söylediği söylemek istediği değildi. Eminim.
 
"Deprem Van’da oldu ama hepimizi sarstı. Hepimiz yıkıldık" demek isterken belki canlı yayın yorgunluğu belki dil sürçmesi, olmadık bir cümle kurdu.
 
Adı Habertürk olan herhangi bir yayın organında, böyle bir cümle, bazılarınca yüklenmek istenen anlamda asla kullanılmaz., kullanılamaz.
 
Habertürk’ün böyle bir fikri olmaz, böyle bir zikri olmaz.
 
Nasıl olabilir ki, ben Vanlıyım. 10 yılı aşkın ekran tecrübesine rağmen, böyle bir dil sürçmesinin kurbanı olan Duygu Canbaş’ın yaptığı hatayı, büyütmemek, farklı anlamlar yüklememek gerekir."

Medyaradar