'Duygu fuhuş yaptı' sözü davalık

TV yarışması Survivor'la ünlenen oyuncu Duygu Çetinkaya, kendi programında konuğu olan şarkıcı Niran Ünsal'ın hakaretine maruz kaldığı iddiasıyla savcılığa başvurdu ayrıca tazminat davası açtı.

Duygu fuhuş yaptı sözü davalık
16 Mayıs 2015 Cumartesi 13:42 tarihinde eklendi, 1.293 kez okundu.
Oyuncu Duygu Çetinkaya, özel bir TV kanalındaki programında konuğu olan şarkıcı Niran Ünsal'ın kendisine hakaret edip program çıkışında da sosyal medyadan iftira attığı iddiasıyla savcılığa başvurdu.
 
Duygu Çetinkaya savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde asıl adı Fatma Uludan Canevi Türküsev olan Niran Ünsal'ın 8 Ekim 2014'de Beyaz TV'de yayımlanan "Söylemezsem Olmaz" isimli programına konuk olduğunu belirtti. Konuğu olan Ünsal'ın sorduğu sorulara tersler tarzda cevaplar vererek küçük düşürücü ifadeler kullandığını ileri süren Çetinkaya Niran Ünsal'ın programın ardından aynı gün Twitter hesabından "Duygu Çetinkaya 2014 fuhuş operasyonunda yakalandı" şeklinde tweet attığını anlattı.
 
Milliyet'in haberine göre; hiçbir şekilde fuhuş olaylarına adının karışmadığını kaydeden oyuncu duygu çetinkaya, saygın, seviyeli bir ailenin çocuğu olduğunu, kız kardeşi ve annesiyle yaşadığını ve adının bu güne kadar hiçbir sansasyonel olaya karışmadığını dile getirdi. Genç oyuncu, Niran Ünsal hakkında hakaret ve iftiradan işlem yapılmasını talep etti. İkilinin ayrıca Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'nde süren bir de tazminat davası olduğu öğrenildi.