E-5'de kaza: 1 ağır yaralı

Avcılar E-5 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

E-5de kaza: 1 ağır yaralı
09 Ocak 2013 Çarşamba 23:47 tarihinde eklendi, 1.438 kez okundu.

 

Kaza, Avcılar’da E-5 karayolu Topkapı istikameti üzerinde akşam saat 22:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Avcılar’dan Topkapı istikametine doğru hızla ilerleyen 34 DY 7603 plakalı araç sürücüsü Murat Yıldırım (38) hızını alamayarak yolda ilerleyen diğer araçlara çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Murat Yıldırım, kontrolünü kaybederek metrobüs bariyerlerine çarparak durabildi. 
 
Kaza sonrası 34 DY 7603 plakalı araç içerisinde bulunan bir başka kişinin ise aracı terk ederek kaçtığı öne sürüldü. Sürücüsü Murat Yıldırım, araç içerisinde sıkıştı. Kaza yerine gelen emniyet güçleri olayı sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri araç içerisinde sıkışan Murat Yıldırım’a müdahale etmeye çalıştı. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücüyü kurtardı. Ağır yaralı olduğu görünen sürücü Murat Yıldırım en yakın hastanenin acil servisine kaldırıldı. 
 
Kaza sırasında olay yerinden geçen Aykut İleri, hız tutkunluğunun sonucu bu tür kazalar olduğunu söyledi. İleri, “Eğer kaza yapan araç, bebeğin bulunduğu araca çarpsaydı. Bugün bir bebek, belki de bir aile hayatını kaybedecekti. Bu kadar hız uyarısı yapılmasına rağmen vatandaşların hala hızlı araç kullanmasını anlayamıyorum. Hele ki buz tutmuş yollarda bu denli hızlı gitmek ne kadar yanlış bir durum. İnsanlar böyle davrandıkça bu kazalar kaçınılmaz.” şeklinde tepkisini dile getirdi.

CİHAN