E-Ticarete başlamak için doğru adres: DROPSHIP Türkiye

Türkiye’de eticaretin emekleme çağını henüz tamamlamakta olduğu şu yıllarda, eticaret sitesi kurmak, eticaretten kazanç elde etmek için en uygun dönemleri geçirmekteyiz.

E-Ticarete başlamak için doğru adres: DROPSHIP Türkiye
21 Ekim 2014 Salı 12:55 tarihinde eklendi, 2.769 kez okundu.

Türkiye’de eticaretin emekleme çağını henüz tamamlamakta olduğu şu yıllarda, eticaret sitesi kurmak, eticaretten kazanç elde etmek için en uygun dönemleri geçirmekteyiz. Ülkemizde son 15 yılda harketlilik gösteren eticaret sektörü, ilk 10 yıl tüketicinin güven duymaması ve eski alışveriş alışkanlıklarından kurtulamamasından kaynaklı olarak hakettiği satış rakamlarına ulaşamadı. Son 5 yıldır tüketicinin alışveriş alışkanlığı ve medya destekli eticaret siteleri sayesinde,eticaret sitelerinden alışverişe güven giderek arttı. Şimdilerde eticaret her boyutta eticaret girişimcisi için altın çağlarını yaşıyor. E-ticaret sektörü 10 seneye kadar eski ve köklü eticaret siteleri tarafından tamamiyle kapatılacak ve yeni girişimlere fırsat vermeyecek bir hale gelecektir. Bu nedenle eticarete başlamak için belki de en doğru zamanı yaşamaktayız. Şimdilerde kurulacak eticaret siteleri önümüzdeki yıllarda eticaret pastasını paylaşacak olan büyük eticaret siteleri arasına girme şansına sahiptir.
 

Eticaret sitesi açmak için gereken sermaye, fiziksel bir satış mağazası açmak için gereken sermayeyle kıyaslanamayacak kadar düşüktür. Eğer bir fiziksel satış mağazası açacaksanız bir mekan kiralamak zorundasınızdır. O mekanı satacağınız ürünlere uygun hale getirmek için reyonlar standlar, raf sistemleri, vitrin, kabin, ışıklandırma gibi bir çok tadilat işine girmeniz gerekir. Oysa eticaret sitesinde ihtiyacınız olan kaliteli bir sunucu ya da hosting kiralayarak, bir alan adı belirleyerek, ücretsiz seçenekleri de bulunan bir eticaret yazılımı kurarak ürünlerinizi tüm dünyaya sergileyeceğiniz satış ortamınızı oluşturmuş olursunuz. Üstelik fiziksel satış mağazanız sadece mağazayı açtığınız il, ilçe hatta semte hitab ederken eticaret siteniz tüm dünyaya ulaşabilecek bir platformdadır.
 

Satış ortamınız hazırlandıktan sonra sıra geldi satacağımız ürünlere. Eğer fiziksel bir satış mağazası açtıysanız, satacağınız tüm ürünleri tüm renk, beden, model seçenekleriyle satın alıp müşterinin beğenisine sunmanız gerekir. Bu ürünlerin bazısı satılacak bazıları stoğunuzda kalacak, sattıklarınız satamadıklarınızın da kazancını alıp götürecek. Oysa eticaret yapmayı seçtiyseniz, satmayı planladığınız ürünleri stoğunuza almak zorunda kalmazsınız. Toptancınızda bulabileceğiniz tüm ürünleri eticaret sitenizde satışa çıkarır, müşterinizin satın aldığı ürünü gider toptancıdan alırsınız. Böylece ne ürüne sermaye ayırır ne de stok fazlası riski taşımazsınız. Hatta Dropship Türkiye firması aracılığıyla eticarete girerseniz, toptancılarla muattap olmak zorunda bile kalmazsınız. Dropship Türkiye, sizin adınıza ürünü direkt müşterinize kargolar. Böylece bilgisayarınızın başından kalkmadan para kazanırsınız.
 

Dropship Türkiye, sizden şirket kurmanızı, bankalardan sanal pos kiralamanızı da istemez. Tüm bu formaliteleri sizin adınıza halleder. Eticaret sitenizin bilinirliğinin ve güvenirliğinin sağlanacağı ilk zamanlarda profesyonel bir ekiple ve yüksek kazanç oranına sahip ürünlerle girişiminiz destekleyen Dropship Türkiye, eticaret sitenizden ürün satıldıktan sonra ürün tedariği, ürünün yasal faturalandırlması, müşteriye kargolanması, kargo takibi ve müşteri memnuniyetinin pekiştirilmesi aşamalarını sağlar ve hafta boyunca satışlardan yaptığınız kârı haftanın son iş günü hesabınıza yatırır.
 

Zaman içerisinde alt yapısı tamamlanmış, bilinirliği ve güvenirliği sağlanmış, kazancı artmış olan eticaret sitenizi istediğiniz zaman dropship sisteminden kayıpsız ayırarak, kendi şirketiniz ve kendi ürünlerinizle bağımsız devam ettirebilme şansını size sunan tek eticaret firması Dropship Türkiye’dir. Eticaret yapmaya karar verdiğinizde www.dropship.com.tr adresine uğramadan yatırımınızı yönlendirmemenizi öneririz.