Eboue-Terim gerilimi!

Maç sonu taraftarlar takıma tepki gösterirken, Eboue tribünlerle diyaloğa girdi.

Eboue-Terim gerilimi!
07 Ekim 2012 Pazar 10:07 tarihinde eklendi, 1.039 kez okundu.

 

Bunu gören Terim ise “Ne yapıyorsun?” diye bağırdı. Fildişili oyuncu da elinde olan topu havaya dikip hocasına tepki gösterdi.
 
ELEŞTİRİLERİ YANITLADI
 
Orduspor ve Braga yenilgilerinin ardından, Eskişehirspor deplasmanından da beraberlikle ayrılan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisi hakkında yapılan eleştirileri yanıtladı.
 
Oyunun karşılığının beraberlik olmadığını dile getiren Terim, “Yediğimiz gol ofsayt, belki bizim attığımız da ofsayt... Ama sonuç ne olursa olsun, 1-0’dan sonra en az net 5 tane basit atamadığımız gol ve bir serüven sonrası yediğimiz gol var. Oyun olarak herhangi bir sıkıntı yok. Hatta ben özellikle statta olanların keyif aldığını düşünüyorum. Skordan kimsenin keyif alması tabii mümkün değil. Şu unutulmamalıdır ki, bu takım 17 günde 5 maç oynadı. Hiçbir maçta da fizik olarak düşmedi, bugün (dün) de dahil” dedi.
 
Rotasyona gitmesini, kadroyu ekonomik kullanmak istemesine bağlayan Fatih Terim şöyle devam etti:
“Belki de rotasyonu daha fazla kullanmalıydım. Eskişehir’in pozisyonu yok diyorum, yine bu kısır sorularla karşılaşıyoruz. Pozisyonu vermeyen Cris ile Dany... Bir yandan milli takım, bir yandan Türkiye Ligi, bir yandan Şampiyonlar Ligi... Dağılım eşit anlamda olsun diye bazılarından vazgeçmeden, bazılarını oynatmaya çalışıyoruz. Beraberliğin ya da mağlubiyetin sebebi, birinin yerine birinin oynaması değil.”
Fatih Terim, bir gazetecinin, “Semih olsa o gol yenmezdi diye düşünüyorum. Daha genç, daha çabuk?” yorumuna da “Orduspor da o vardı” yanıtını verdi. Fatih hoca sözlerini şöyle tamamladı:
 
“Birkaç maç kazandığımız zaman da, kaybettiğimiz zaman da bu bizim ne değerimizi, ne de hedefimizi değiştirmez. Sadece kaybettiğimiz puanlara üzülürüz. Galatasaray hâlâ lider... Geçen sene de 14 puan aldık. Bu sefer aldıktan sonra kaybediyoruz.”