Ebru Gündeş'in atları koşacak

Türkiye Binicilik Federasyonu'nun en prestijli yarışmalarından olan Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları öncesinde yarışacak olan atlar ve binicileri kente gelmeye başladı.

Ebru Gündeşin atları koşacak
13 Ekim 2011 Perşembe 13:03 tarihinde eklendi, 2.497 kez okundu.

 

Hafta sonu yapılacak yarışların favorilerinden olan ve sanatçı Ebru Gündeş ve Azeri işadamı kocası Reza Zarrab'a ait olan atlar da, binicileri Ömer Karaevli eşliğinde antrenmanlara başladı. 
   
Karaevli, Storm ve Coletto isminde iki atla müsabakalara katılacaklarını belirterek, "Atlarımızın ikisi de bu aralar oldukça formda. Coletto geçtiğimiz günlerde Başbakanlık adına düzenlenen koşudan birincilikle ayrıldı. Strom da aynı yarışmadan üçüncülük ile döndü. Orada kazandığımız başarıları Adana'da da tekrarlamak istiyoruz" dedi. 
     
Gündeş ve Zarrab çiftinin atlarla yakından ilgilendiğini ve her fırsatta onlarla zaman geçirdiklerini ifade eden Karaevli, "Ebru Hanım ve Reza Bey'in at sevgisi adeta bir tutku. Yarışmaların öncesinde ve sonrasında bizlerden sürekli bilgi alıyorlar. Reza Bey boş zamanlarında atlarla bizzat ilgileniyor. Ebru Hanım'ın ata bindiğini henüz görmedim. Kendisi hassas bir hamilelik sürecinden geçiyor. Tek arzumuz, burada kazanacağımız kupalarla Ebru Hanım'a güzel bir doğum hediyesi vermek" diye konuştu.