Ebru'ya kapıları kapattılar

Harun Tan'la 11 yıllık evliliği geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde noktalayan Ebru Şallı, ayrılmasına rağmen Tan Ailesi'yle dost kalmayı başarmıştı.

Ebruya kapıları kapattılar
11 Kasım 2013 Pazartesi 10:59 tarihinde eklendi, 1.436 kez okundu.
Eski gelinlerine evinin kapılarını her zaman açan kayınpeder Oral Tan ve kayınvalide Gülay Tan, şu sıralar torunlarının annesiyle görüşmeme kararı aldı. Boşanma sonrasında çocuklarıyla birlikte Bodrum'da Tan Ailesi'nin Gündoğan'daki evinde tatil yaparak dost kaldıklarının mesajını veren Şallı'nın özel hayatı aileyi kızdırdı.
 
GÖRÜŞMEK İSTEMİYORLAR
 
Takvim'in haberine göre, boşandıktan kısa süre sonra şarkıcı Sinan Akçıl'la aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı, eski kayınpederi ve kayınvalidesinin gözünden düştü. 2 torununun annesi Şallı ile bir daha görüşmek istemeyen baba Oral Tan'ın oğlu Harun'a "Artık ben Ebru ile görüşmek istemiyorum. Sen çocuklarının hatırına onunla mecbur görüşeceksin. Ama benim onunla gönülden hiçbir bağım kalmadı" dediği öğrenildi. Anne Gülay Hanım'ın ise Akçıl aşkıyla ilgili olarak yakın dostlarına şaşkınlığını anlattığı konuşuluyor.
 
İKİ EVLİLİK YAPMIŞTI
1997 yılında Ozan Orhon'la evlenen Ebru Şallı, daha sonra Harun Tan'la nikah masasına oturdu. Şallı'nın Tan'la evliliğinden 9 yaşında Beren ve 3 yaşında Pars isminde iki oğlu bulunuyor.