Ece Gürsel'den aşk üstüne itiraflar

Ece Gürsel, Cıne5 ekranlarında Yasemin Bozkurt'un sunduğu "Bir Demet Yasemin"de aşk hayatında yaşadıklarını ve hayal kırıklıklarını tüm gerçekliğiyle paylaştı.

Ece Gürselden aşk üstüne itiraflar
03 Mart 2012 Cumartesi 10:01 tarihinde eklendi, 3.255 kez okundu.

 

BİR DEMET YASEMİN 
 
Podyumlardan sahnelere transfer olan Ece Gürsel, Cıne5 ekranlarında Yasemin Bozkurt'un sunduğu "Bir Demet Yasemin"de aşk hayatında yaşadıklarını ve hayal kırıklıklarını tüm gerçekliğiyle paylaştı. 
 
Bir daha asla evli bir erkekle birlikte olmam! 
 
Güzelliğiyle podyumlardan sonra sahnelerde de boy gösteren Ece Gürsel, Yasemin Bozkurt'un aşk hayatı ile ilgili sorularına samimiyetle cevap verdi.

Aşk hayatında güvenin çok önemli olduğunu söyleyen Ece Gürsel, şu anda kalbinde aşkını verebileceği biri olmadığını itiraf etti. Yasemin Bozkurt'un evli bir erkekle birlikte oldun mu? Sorusunu da "evet birlikte oldum" diyerek cevaplandıran, müzisyen İsmail Tunçbilek' le yaşadığı aşkla magazin gündeminde çok konuşulan Ece Gürsel, sevgilisinden ayrıldıktan sonra " evli erkeklerle birliktelik yaşamaya tövbe etmiş.

Yaşadıklarını düşününce kağıt üstünde bile olsa, evli bir erkekle birliktelik yaşamanın yanlış olduğunu düşünen Ece Gürsel, bu konuda bir daha hata yapmak istemiyor.

Evliliğe de sıcak bakmayan Ece Gürsel, bir erkekle uzun yıllar birlikte olmanın çok zor olduğunu, bundan sonra sadece çocuk yapmaya karar verirse evlenebileceğini de sözlerine ekledi.