Ece ile Davut'un alacak kavgası

Eski nişanlısı Güloğlu’ndan kumar oynaması için verdiği borcu isteyen Ece Erken “Kumar borcumu verdiklerime say” yanıtıyla büyük hayal kırıklığı yaşadı

Ece ile Davutun alacak kavgası
04 Ocak 2012 Çarşamba 08:13 tarihinde eklendi, 2.592 kez okundu.

Ünlü sunucu Ece Erken ile eski nişanlısı Davut Güloğlu’nun ilişkisi biteli aylar oldu. Ancak iddialara göre taraflar bu kez alacak - verecek yüzünden karşı karşıya geldi. Eski defterleri karıştıran Ece Erken, kumar oynaması için Davut Güloğlu’na verdiği borcu geri istedi. 

 
Ancak Ece Erken DavutGüloğlu’ndan aldığı şok yanıtla hayal kırıklığına uğradı. İkilinin yakın çevresinden alınan bilgilere göre Güloğlu ve Erken son olarak Ramazan Bayramı’nda ve sonrasında fırsat buldukça hafta sonları gittikleri Kıbrıs’ta soluğu sık sık kumarhanede aldı. Birlikte kumar oynayan eski nişanlılardan Güloğlu kaybetmeye başlayınca Erken’den bir miktar nakit para istedi.
 
Melodisi cebinde...
Ece Erken de, Davut Güloğlu’na oynaması için para verdi. Ardından birkaç ay sonra ilişkilerine son noktayı koyan çiftten Ece Erken geçtiğimiz günlerde Davut Güloğlu Güloğlu’na eski alacağını hatırlattı. Ece Erken alacağı için haber gönderen Davut Güloğlu’ndan hiç beklemediği “O parayı, benim sana verdiklerime say” yanıtını alınca büyük hayal kırıklığına uğradı. Davut Güloğlu’nun parayı geri vermediği Ece Erken de kumar tutkusuyla dikkat çekiyor. Erken’in geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda gittiği Cratos Otel’de sabahın ilk ışıklarına kadar canlı poker oynadığı görülmüştü. 
 
Tüm bu yaşanan gelişmelere rağmen geçtiğimiz günlerde İstinye Park’a alışverişe giden Ece Erken’in telefonunda zil sesi olarak eski nişanlısı Davut Güloğlu’nun seslendirdiği bir şarkıyı kullanması kafaları karıştırdı.