Ecel peşini bırakmadı!

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, silahla yaralanan bir kişiyi il merkezindeki hastaneye götüren ambulans, otomobil ile çarpıştı.

Ecel peşini bırakmadı!
31 Mart 2013 Pazar 10:34 tarihinde eklendi, 2.373 kez okundu.

 

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, silahla yaralanan bir kişiyi il merkezindeki hastaneye götüren ambulans, otomobil ile çarpıştı. Kazada, 2'si ağır 3 kişi yaralandı, ambulanstaki ağır yaralı Murat Durmazoğlu ise, kaldırıldığı hastanede öldü. 
 
Kaza, saat 02.30 sıralarında, Yeşillik Caddesi Kaymakkuyu kavşağında meydana geldi.  Ödemiş İlçesi'nde çıkan kavgada pompalı tüfekle ağır yaralanan çiftçi Murat Durmazoğlu'nu, il merkezindeki bir hastaneye götüren 22 yaşındaki Emin Ölmez yönetimindeki, 35 BDV 37 plakalı ambulas, Gaziemir'den Karabağlar yönüne giderken 24 yaşındaki Mahmut Ataş yönetimindeki 35 EA 6268 plakalı otomobil ile çarpıştı. 50 metre savrulan otomobil ile ambulans hurdaya döndü.  
 
SÜRÜCÜ 1.86 PROMİL ALKOLLÜ
 
İhbar üzerine sevk edilen acil yardım ekipleri ambulanstaki yaralı Durmazoğlu ile otomobilde bulunan 24 yaşındaki Ziya Ertuğal'ı Atatürk Eğitim ve Araştırma, ambulanstaki sağlık görevlisi 20 yaşındaki Dilek Karababa ile otomobili kullanan Ataş'ı İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazadan yara almadan kurtulan ambulans şoförü Emin Ölmez ise, Karabağlar Polis Merkezi'ne götürüldü. Hastanede tedaviye alınanlardan Murat Durmazoğlu, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 kişiden su satışan bir işyerinde çalışan otomobil sürücüsü Mahmut Ataş ile oto tamircisi arkadaşı Ziya Ertuğal'ın ağır yaralı oldukları açıklandı. Otomobilde boş bira şişesi bulunurken, yapılan kontrolde sürücü Ataş'ın 1.86 promil alkollü olduğu belirlendi. 

DHA