Eczacıbaşı eğlendi

Türkiye Aroma Voleybol Bayanlar 1. Ligilk etap sona ererken kulüp sporcuları müzikle dolu, karaokeli bir eğlence düzenledi.

Eczacıbaşı eğlendi
01 Nisan 2012 Pazar 11:14 tarihinde eklendi, 1.595 kez okundu.

 

Eczacıbaşı Ayazağa Spor Tesislerinde düzenlenen eğlenceye Kulüp Başkanı Faruk Eczacıbaşı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Eczacıbaşı A Bayan Voleybol Takımı ile Türkiye Şampiyonu olan Genç Bayan Takımı, Yıldız ve Küçük takım sporcuları da katıldı.

 

Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün düzenlediği müzikli geceye sporcuların yanı sıra A Takım, Genç, Yıldız ve Küçük takımların Teknik Direktör, Antrenör ve yardımcıları da katıldı. Ayrıca çok sayıda konukların da katıldığı geceye bazı basın mensupları da hazır bulundu.. Konuklar müziğe eşlik edip, karaokedeki yeteneklerini gösterirken, hep birlikte keyifli bir zaman geçirmenin büyük mutluluğunu yaşadılar.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Müdürü Cemil Ergin’in sunumu ile başlayan müzikli gecede Voleybol A Takım sporcuları Neslihan, Gülden, Asuman, Büşra, Elif, Melis, Esra, Buse, Neşve, Cemre ve Nesve birlikte söyledikleri şarkılarla hem konukları, hem de sporculara neşeli bir gece geçirttiler. Düzenledikleri “Kına gecesi” konuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Oyunlar oynandı. Geceye renk kattılar.

Bu arada Türkiye Şampiyonu olan Genç Voleybol Takım Sporcularını Eczacıbaşı Kulüp Başkanı Faruk Eczacıbaşı maddi olarak ödüllendirdi. Geceye müzikle devam edildi. Eczacıbaşı Vitra’nın yabancı sporcuları Sena, Dragana, Mirka ve Poljak da söyledikleri yabancı şarkılarla geceye damgalarını vurdular. Genç, Yıldız ve Küçük Takımların sporcuları da hazırladıkları şarkılarla büyük alkış aldılar.

Yönetim Kurulu üyelerine A Takım Kaptanı Esra, Yıldız ve Küçük takımların kaptanları, takım arkadaşları adına şampiyonluk sözü verdiler. Geceye katılan Kulüp Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör ve antrenörler ile sporcular, konuklar güzel bir müzikli gece geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Şampiyonluk şarkıları söyleyerek gecenin tadını çıkarttılar. Başka bir gecede buluşmak üzere geceye veda ettiler.




Gazeteport