Eczacıbaşı Vitra sezonu açtı

Eczacıbaşı Spor Kulübü 2013-2014 sezonunu kendi tesislerinde düzenlenen bir törenle açtı.

26 Eylül 2013 Perşembe 17:54 tarihinde eklendi.
Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, yönetim kurulu üyeleri, A takımı oyuncuları ve teknik kadronun katılımı ile gerçekleşen açılışta yeni oyuncular tanıtıldı ve sezon hedeflerinin herzamanki gibi şampiyonluk olduğu ifade edildi.
 
Başkan Faruk Eczacıbaşı, tüm kupalarda şampiyonluk hedeflediklerini, güçlü bir ligde mücadele edeceklerini ve artan rekabetin Türk Voleyboluna büyük katkı getireceğini söyledi. 
 
Teknik dirtektör Lorenzo Michelle meslektaşı olan ve aynı zamanda Vakıfbank Teknik Direktörü Giovanni Guidettı ile tatlı bir rekabet içinde olacaklarını yineledi ama esas hedefin Eczacıbaşı'nın şampiyonlukları olduğunu söyledi.
 
Yeni transfer edilen sporcular Christa Harmotto (ABD), Helena Havelkova (Çek Cumhuriyeti), Denise Hanke (Almanya) ve Yimei Wang da (Çin Halk Cumhuriyeti) güçlendiklerini ifade ettiler.
 
Eczacıbaşı Ceo'su Erdal Karamercan ile Menajer Nalan Ural ise Avrupa Kupası'nda oynayacakları maçlardan sonra hedeflerinin Final Four olduğunu belirttiler.
 
Öte yandan da tören sonunda Eczacıbaşı topluluğunun aralarında yaptıkları turnuvalarda dereceye giren çalışanların ödülleri de başkan Faruk Eczacıbaşı ve Ceo tarafından verildi.

DHA