Eczacıbaşı yine "Süper"

Bayanlar voleybolda Spor Toto Süper Kupa'yı kazanan Eczacıbaşı VitrA ile ikinci olan Galatasaray Daikin, kupa ve madalyalarını törenle aldı.

Eczacıbaşı yine Süper
17 Ekim 2012 Çarşamba 20:20 tarihinde eklendi, 1.618 kez okundu.

 

TVF Başkent Salonu'nda 3-0 biten maçın ardından yapılan ödül töreninde, Eczacıbaşı VitrA'ya, kupa ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil ve asbaşkan Mehmet Akif Üstündağ verdi. 
     
Galatasaray Daikin ise madalyalarını TVF Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Ekşi, Alper Aslandaş ve Hasan Burak Sertcan'dan aldı. 
   
Eczacıbaşı VitrA'nın milli oyuncusu Neslihan Darnel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona Süper Kupa ile başlamanın takımları için büyük moral olduğunu belirterek, ''Çok iyi oynadık. Birlikte çalışacak çok zamanımız oldu, bu yüzden çok iyi hazırlandık. Birtakım eksiklerimiz var ama onları da zamanla kapatacağımızı düşünüyorum. İnşallah bu kupanın devamı gelir'' diye konuştu. 
     
Eczacıbaşı VitrA'lı milli oyuncu Büşra Cansu da ise üst üste 2. kez bu kupayı almanın çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. Cansu, ''Bu yıl beklentiler daha yüksek çünkü geçen sezonu çok iyi bitirdik. Bu beklentileri karşılaşmanın ilk adımı bu kupaydı. Çok mutluyuz'' dedi. 
     
Galatasaray Daikin'in milli smaçörü Neriman Özsoy ise maça iyi başladıklarını ama devamını getiremediklerini ifade etti. 
     
Özsoy, rakip takımın teknik molaların ardından kendilerine oranla daha iyi oynadığını belirterek, şöyle konuştu: 
   
''Eczacıbaşı çok tecrübeli bir takım. Biz ise yeni bir takımız ve birlikte üst seviyelerde maçlara çıkma şansımız olmadı. Zamanla bunu aşacağımızı düşünüyorum. Bu maçta hatalarımızı gördük. Rakip takımı tebrik ediyorum. Süper Kupa'ya yakışır bir maç olmasını isterdim, en azından 3-0 bitmemeliydi.''