Eczanedeki öğrenci yardım kutusunu çaldılar

Karabük'te, gece girdikleri eczanede üniversite öğrencileri için oluşturulan ve içinde yaklaşık 150 lira bulunan yardım kutusunu çalan 3 kişi, güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Eczanedeki öğrenci yardım kutusunu çaldılar
09 Ocak 2014 Perşembe 18:29 tarihinde eklendi.
 
Olay, önceki gece Zonguldak Caddesi'ndeki Mustafa Erorhan'a ait eczanede meydana geldi. Kimliği belirsiz 3 kişinin, kapıyı zorlayarak açıp girdikleri eczanede gerçekleştirdikleri hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Yüzlerini kapüşonla gizleyen 3 kişi, yazar kasadaki bozuk paralar ile eczane sahibinin ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri için oluşturduğu ve içinde yaklaşık 150 lira bulunan yardım kutusunu alarak kaçtı.
 
Sabah geldiğinde hırsızlığı fark eden eczane sahibi Mustafa Erorhan, polise haber verdi. Eczanede parmak izi araması yapan polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerine de el koyarak şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
 
Mustafa Erorhan, şüphelilerden şikayetçi olduğunu belirterek, "Bizim için önemli bir kayıp yok. Bir kaç lira kasadan almışlar. Bir de tahminimiz içinde yaklaşık 150 lira olan yardım kutusunu almışlar. Çocukça bir hareket. Çünkü etraf kameralarla dolu. Böyle bir ortamda buraya girmek pek sağlıklı bir düşünce değil. Polisin takibindeler" dedi.

DHA