Edin Dzeko bombası!

Aykut Kocaman, fırsattan istifade Bosna Hersek-Yunanistan maçını izlemeye gitti, yıllar önce istediği Manchester City’li Edin Dzeko’yu bir kez daha izleme fırsatı buldu.

Edin Dzeko bombası!
26 Mart 2013 Salı 10:37 tarihinde eklendi.

 

Wolfsburg’ta oynadığı dönemde sarı-lacivertlilerin gündemine gelen Boşnak futbolcu, Almanya’nın ardından İngiltere’nin yolunu tutmuştu. Bosna Hersek’in Yunanistan karşısındaki mücadelesinde Dzeko’yu bir kez daha çıplak gözle seyretme olanağı bulan Kocaman’ın bu düşüncesinin oldukça zor olduğu ifade edildi. Yunan ekibi karşısında da iki gol atan süper forvetin peşinde Avrupa’nın birçok kulübünün bulunduğu, maliyeti nedeniyle sarı-lacivertlilere gelme şansının çok zor olduğu vurgulandı.
 
Mancini sıkıntısı
İngiltere’de zaman zaman Teknik Direktör Mancini ile sıkıntılar yaşayan Dzeko’nun, sezon sonunda Manchester City’den ayrılabileceği ifade edildi. Bu futbolcu konusunda Bosna Hersek Milli Takımı Antrenörü Elvir Baliç’ten yardım isteyen Fenerbahçe’nin, futbolcuyu ikna etmesi durumunda Dzeko’nun maliyeti için masaya oturabileceği ifade edildi.