Edremitliler şehidini yalnız bırakmadı

Adana Kürkçüler Cezaevi'nde görevli iken geçirdiği trafik kazasında şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Güner Fatih Hiçdurmaz'ın cenazesi, Adana'dan askeri uçakla memleketi Balıkesir'in Edremit ilçesine getirildi.

Edremitliler şehidini yalnız bırakmadı
15 Haziran 2013 Cumartesi 16:19 tarihinde eklendi.

Balıkesir Kocaseyit Havalimanı'na dün akşam saat 19.30'da Türk Hava Kuvvetleri'ne ait CASA CN 235 tipi uçak ile getirilen şehit için baba ocağında tören düzenlendi. Edremit'in Avcılar köyündeki Merkez Camii'ne getirilen şehidin cenazesi, cami avlusundaki musalla taşına kondu. Şehidin tabutuna sarılan yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazına Edremit Kaymakamı Osman Tunç, 19 Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Oğuz Serhat Habiboğlu, Edremit Belediye Başkanvekili Fatih Çağlar, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, siyasi parti temsilcileri ve şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Hiçdurmaz'ın akrabaları, tören sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehit Astsubay Güner Fatih Hiçdurmaz'ın cenazesi, askeri araca konduktan sonra askeri bando eşliğinde köy mezarlığına kadar taşındıktan sonra köy mezarlığında toprağa verildi


CİHAN