Efe Önbilgin TNT'den istifa etti

TNT Ülke Direktörü Efe Önbilgin görevinden ayrıldı.Turner Broadcasting System Başkan Yardımcısı Rani Raad Efe Önbilgin'in ayrılığını böyle duyurdu...

Efe Önbilgin TNTden istifa etti
14 Nisan 2012 Cumartesi 09:06 tarihinde eklendi, 1.587 kez okundu.

 

Turner Broadcasting System Başkan Yardımcısı Rani Raad 14 yıldır Turner Grubu ile çalışan Efe Önbilgin’in ayrıldığını İngilizce yayınladığı bir basın açıklaması ile duyurdu. Açıklamada 5 yılı TNT ve CN Türkiye’de Genel Müdürlük olmak üzere 14 yıldır Turner Grup bünyesinde görev yaptığı belirtilen Efe Önbilgin’in ailesi ve arkadaşları ile daha fazla vakit geçirmek için bu kararı aldığı ifade edildi. Önbilgin 31 Mayıs’a kadar TNT Ülke Direktörlüğü görevini yürütecek...  
 
İşte o açıklama... 
 
BASIN AÇIKLAMASI:
 
After 5 years at the helm of TNT and CN Turkey, Efe Onbligin has decided to leave his post as the General Manager.
 
Efe has been working with Turner for over 14 years, first around the launch of CNN Turk and then taking on a full time role managing our entertainment business.
 
After championing the Turner agenda in Turkey for many years, he has now decided to take a break from the corporate world to spend more time with his family and friends.
 
Efe leaves behind a team of highly accomplished individuals who will work closely with me as we continue to build our business in Turkey.
 
On a personal note, I have worked with Efe for many years and I am sure I speak on behalf of many when I say he will be missed, both as a colleague and friend.
 
I wish him all the best and hope our paths cross again in the future.
 
Efe’s last day will be May 31st.
 
Rani Raad
 
SVP & Managing Director
 
CNN International
 
SVP & Managing Director
 
Europe, Middle East & Africa
 
Turner International
 
Turner Broadcasting System Europe Ltd
 
Turner House, 16 Great Marlborough Street, 
 
London, W1F 7HS, UK
 
YARGIYA RÜŞVET ÇETESİ SANIKLARI ARASINDAYDI
 
Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında iş adamları Dinç Bilgin, Faruk Süren ve Efe Önbilgin’in de bulunduğu 40 şüpheli hakkında, ’’haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla örgüt kurma, örgüte üye olma ve yardım etme’’ suçlarından hazırlanan iddianameyi iki gün önce kabul etmişti.
 
Açılan dava kapsamında Efe Önbilgin hakkında  ’’örgüte yardım etmek’’ ve ’’iftira’’ suçlarından 2, 5 yıldan 9 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
 
Efe Önbilgin’in görevden ayrılmasının asıl  nedeninin hakkında açılan bu dava olduğu sanılıyor.
 
İŞİNDEN ÖNCE EŞİNDEN AYRILDI
 
TNT Ülke Direktörlüğü görevinden 31 Mayıs tarihi itibariyle ayrılma kararı alan Efe Önbilgin geçtiğimiz ay da henüz evliliklerinin 9.ayında evi terkettiği için hakkında boşanma davası açan Duygu Ekşi'den mahkeme kararıyla ayrılmıştı.

Medyaradar