Efe'yle evliliğe yeşil ışık

Deniz Akkaya, konuk olduğu "Duymayan Kalmasın" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Efeyle evliliğe yeşil ışık
10 Ekim 2011 Pazartesi 15:47 tarihinde eklendi, 1.153 kez okundu.

 

Akkaya, 2008 yazında aşk yaşamaya başladığı Efe Önbilgin’den hamile kalmış, Aralık 2009’da Amerika’da kızı Ayşe’yi dünyaya getirmişti. Bebeği istemediği söylenen Efe Önbilgin, Kasım 2010’da Ankaralı Hande Duygu Ekşi ile nikâh masasına oturmuştu.
 
Evlenmeden çocuk sahibi olduğu için eleştirilen Deniz Akkaya, Star TV’de Mehmet Coşkundeniz ile İpek Durkal’ın sunduğu ‘Duymayan Kalmasın’da çarpıcı açıklamalar yaptı:
 
“Efe ile birbirimize çok âşıktık ama hiç anlaşamıyorduk. Bir araya gelince alevleniyorduk. Aramızdaki çatışma zamanla büyüdü ancak aşkımız değerinden hiçbir şey kaybetmedi. Âşık olduğum bir adamdan bebek yaptığım için hiç pişmanlık duymadım. Ayşe, ana rahmine düştüğü andan itibaren hayatım değişti. Ayrıca Efe anne olmak istediğimi ve hamile kaldığımı başından beri biliyordu. Hiçbir zaman da bebeğimizi aldırmak istemedi. Şimdi her şey düşündüğümden daha güzel gidiyor.”
 
"KIZIMIN BABASIYLA ÇOK ÖZEL BİR İLİŞKİMİZ VAR"
Deniz Akkaya, “Efe Bey’e hâlâ âşık mısınız, yeniden bir araya gelecek misiniz, evliliği düşünür müsünüz?” sorusuna da “Kızımın babasıyla çok özel bir ilişkimiz var. Bu konularda büyük konuşmamak, suyu akışına bırakmak lazım. Kader ne gösterir, bilemem. Bu işler belli olmaz. Efe bana sabrı öğretti” yanıtını verdi. Sevdiklerine şizofren bir şekilde bağlandığını da söyleyen Deniz Akkaya, “Madden ve manen güçlü bir kadınım. Ayşe’yi sırt çantama koyduğum gibi istediğim yere gider, yaşarım” dedi. 
 
"DEFNE SAMYELİ BENİM İDOLÜM"
Özel hayatıyla ilgili fazla konuşmayı sevmediğini de belirten Deniz Akkaya bu konuda özellikle spiker Defne Samyeli’yi örnek aldığını söyledi ve “Defne Samyeli benim idolüm. Susarak cevap veriyor. Duruşu müthiş. Hiç boş konuşmuyor. Ama aynı şey Hülya Avşar için geçerli değil” dedi.