Efsane bugün vizyonda

Sinemaseverler bu hafta biri yerli, 2'si yabancı 3 filmle buluşacak.

Efsane bugün vizyonda
28 Ocak 2011 Cuma 09:40 tarihinde eklendi, 2.147 kez okundu.

 

KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN
 
Zübeyr Şaşmaz'ın yönettiği ve Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ile Nur Aysan'ın oynadığı “Kurtlar Vadisi Filistin” filmi, politik ve aksiyon sahneleriyle sinemaseverlerin ilgilisini çekecek.
 
Filmin konusu şöyle:
 
“Gazze'ye insani yardım götürmeye çalışan gemilere düzenlenen baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin'e gitmiştir. Bu baskının askeri planlayıcısı İsrailli komutan Moşe ele geçirilmelidir. Polat, Moşe'ye ulaşmaya çalışırken, Filistin'de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Teknolojik imkanlar ve kural tanımazlık, Moşe'yi kurtarmaya yetmeyecektir.”
 
TRON EFSANESİ
 
Joseph Kosinski'nin yönettiği ve Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde ile Bruce Boxleitner'ın oynadığı “Tron Efsanesi (Tron Legacy)” filmi, gerilim ve aksiyon sahneleriyle beyaz perdeye yansıyacak.
 
Filmin konusu şöyle:
 
Filmde, Kevin Flynn'in 27 yaşındaki teknoloji meraklısı oğlu Sam Flynn, babasının ortadan kayboluşunu araştırır ve kendini babasının 25 yıldır yaşadığı Tron'un dijital dünyasında bulur.
 
 
BIUTIFUL
 
Alejandro Gonzalez Inarritu'nun yönettiği ve Javier Bardem, Blanca Portillo, Martina Garcia ile Felix Cubero'nun oynadığı “Biutiful” filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çekecek.
 
Filmin konusu şöyle:
 
Filmde, baba olmayı, sevgiyi, ruhsallığı, suçu, pişmanlığı ve ölümlülüğü, Barcelona'nın tehlikeli yeraltı dünyasında dengelemeye çalışan Uxbal'ın hikayesi anlatılıyor.