Ege ve Akdeniz’in Güzelliklerine Doyamayacaksınız!

Mavinin görkemini, asaletini, pozitif enerjisini ve tüm güzelliklerini deneyimleyebileceğiniz;

Ege ve Akdenizin Güzelliklerine Doyamayacaksınız!
28 Haziran 2016 Salı 21:14 tarihinde eklendi.

Mavinin görkemini, asaletini, pozitif enerjisini ve tüm güzelliklerini deneyimleyebileceğiniz; gündüzleri güneşin ve yüzmenin keyfini çıkarırken, geceleri yıldızların güzelliğini seyredebileceğiniz rüya gibi bir yat turu geçirmeye ne dersiniz? Günlerinizi daha da değerli kılacak, birden çok güzelliği keşfedebilmenize imkân tanıyacak ve sizleri eşsiz bir maceranın başkahramanı yapacak bir yat turuna katılmak, http://www.tumeryachting.com internet adresi sayesinde artık mümkün! 36 yıldan da daha uzun sürelik bir deneyime sahip olan Tumer yat kiralama şirketi; sizleri denizin ve doğanın tüm harikalarına tanık olabileceğiniz bir seyahate davet ediyor. Bu daveti kabul ettiğiniz takdirde yatta geçirdiğiniz zamanın daha da kıymetli, daha da eğlenceli geçmesi için tüm yat ekibinin büyük bir titizlikle ve memnuniyetle sizlere hizmet edeceğinden de şüpheniz bile olmasın.

Eğlenceli ve huzurlu bir tatil

Güne daha enerjik ve daha iyi başlamanız için hazırlanan eşsiz bir sabah kahvaltısı, taptaze ürünlerle hazırlanan öğle ve akşam yemekleri ile yolculuğunuzun her anında en leziz yiyecekleri tadabilir, yatta yer alan bar sayesinde de dilediğiniz alkollü ve alkolsüz içecekleri tüketebilirsiniz. Yunanistan’da yat tatili anlamına gelen yacht holidays Greece;yat seyahatinde en leziz yiyecekleri size sunarken, kara gezintilerinde de en tarihi yapıları ve doğal güzellikleri keşfetmenize aracılık ediyor. Kısacası kiralama şirketi hem yat üzerinde hem de seyahat amaçlı ziyaret düzenlenen karada zamanınızı en güzel şekilde geçirmenizi garantiliyor. Ülkemizin Bodrum, Marmaris vb. Ege ve Akdeniz kıyılarının yanı sıra Yunanistan kıyılarında koy ve körfezlerde sörf ve denize dalış yapmak için deneyimli yat kiralama firmasına güvenebilirsiniz.

Donanımlı ve Rahat Gulet ya da Yatlar

Yat tatilleri düzenleyen ve bu amaçla yat sahibi olmayanlara da keyifli bir tatil fırsatı tanıyan kiralama şirketi; lüks, son model ve modern yatların yanı sıra işlevsel, rahat ve konforlu gulet gemileri ile de hizmet vererek; her bütçeden insana hizmet veriyor. Yani bütçeniz elverişli ise lüks bir yat kiralayabilir; bütçeniz kısıtlı ise yatlara alternatif olarak gulet kiralayabilirsiniz. 10 15 kişilik kabin odası kapasitesine sahip konforlu gulet odalarında geceleri huzurlu bir şekilde zaman geçirebilir, gündüzleri ortak alanlarda güneşlenebilir, denize dalabilir dilerseniz şnorkel, dalış vb. aktiviteler de gerçekleştirebilirsiniz. Yunanistan’da gulet kiralama anlamına gelen gulet cruise Greece ile kıyı ve körfeze yaklaşması daha kolay olan guletlerde kıyının güzelliklerini daha kolay keşfedebilir; yatların giremediği yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Kiralama şirketinin yat kiralama hizmetlerini, farklı amaçlarla değerlendirebileceğinizi de hatırlatmakta fayda var. Balayından düğün ve nişan gibi özel günlere, iş toplantı ve seyahatlerinden yoga amaçlı tatillere kadar farklı konseptlerle müşterilerini buluşturan şirket; sizlere hayallerinizi gerçekleştirme şansı veriyor. Yunanistan’da yat kiralama anlamına gelen yacht charter Greece, uygun fiyat politikası ile de bu hizmetten herkesin yararlanmasını diliyor. Sizler de bu yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmek için hemen siteyi ziyaret edebilirsiniz.