"Egemen'i aratmam"

Beşiktaş'ın defans oyuncusu Ersan Adem Gülüm, sakatlığı tamamen atlattığını ve siyah beyazlı ekipte başarılı bir sezon geçireceğini ifade etti.

Egemeni aratmam
08 Temmuz 2012 Pazar 15:56 tarihinde eklendi, 1.128 kez okundu.

 

Beşiktaş'ta yaşadığı sakatlık sonrası formasından uzak kalan Ersan Adem Gülüm, NTVSpor'a yaptığı açıklamada sakatlığını tamamen atlattığını ve yeni sezonda başarılı bir sezon geçirmek istediğini dile getirdi.
 
İyi bir kamp dönemi geçirdiğini dile getiren Ersan, "Neşeli, arzulu, iyi mücadele eden bir takım olduk. Ne durumda olduğumuzun farkındayız. Sakatlığı atlattıktan sonra arada sırada yeniden sakatlanır mıyım kabusu yaşıyorum; ama unutmaya başladım. İdmanlarda daha hırslıyım ve sakatlığımı tamamen unutmam lazım" şeklinde konuştu.
 
"HA İNÖNÜ, HA BAŞKA STAT"
 
Kendisine indirim talep edildiğinde düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Beşiktaşlı defans, "Taraftar ve camiaya örnek olmak için fedakarlıkta bulundum. Genç kadromuzla iyi mücadele etmeyi hedefliyoruz" dedi.
 
Stat konusundaki belirsilik hakkında ise, "Ha İnönü ha başka saha... Bu sene bizim birleşmemiz lazım. Nerede oynayacağımız belli değil. İnönü tabiki daha farklı. Rakiplerimiz oraya gelmeye korkuyor. Taraftarımızla birlikte olmak istiyoruz. Hangi saha olacağı bir şey değiştirmez. Sonuçta saha bu" ifadeleri kullandı.
 
"EGEMEN'İN YOKLUĞUNU UNUTTURACAĞIM"
 
Egemen'in gitmesinden dolayı üzüldüğünü ifade eden Ersan Adem Gülüm, "Sakatlanmadan önce ben de onun gibi oynuyordum. Sakatlık yaşadık. Geride kaldı artık. Ersan herkese ne olduğunu gösterecek. Çok hırslı ve istekliyim. Nazar değmesin. Her şey yolunda. Egemen ayrıldı; ama yokluğunu unutturacağım" diyerek sözlerini sürdürdü.
 
Şike davası sonrasında Türk futbolcuların psikolojik olarak çok etkilenmeyeceğini dile getiren genç futbolcu, "Yabancılar daha fazla tesir altında kalıyor. Bu sene böyle artık. İlk 4'e girmemiz lazımi hedef bu" dedi.
 
Eski Beşiktaş gibi oynayacaklarını belirten defans oyuncusu, Guti hakkında şöyle konuştu:
 
"Guti kalitesi ortada biriydi. İlk geldiğinde iyiydi. Medya üstüne gelince, özel hayatı kalmadı. Morali bozuldu ve oyunu etkilendi. O da bilmeliydi bu durumu. Sonuçta tecrübeli birisi, örnek olmalıydı; ama olamadı. Bir sene daha kalsaydı tabiki faydalı olurdu."
 
(ntvspor)