"Egemen'in canı cehenneme"

Egemen Korkmaz'ın Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapması siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ı çileden çıkarttı.

Egemenin canı cehenneme
03 Temmuz 2012 Salı 11:53 tarihinde eklendi, 1.091 kez okundu.

 

Bir yandan kapıya dayanan hacizler, diğer yandan futbolcuların maaş isyanları... Üst üste gelen sorunlar üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı çıldırttı. Her fırsatta, "Konu Beşiktaş'ın menfaatleri olunca babamı bile tanımam" diyen Orman dün Egemen Korkmaz krizine son noktayı koydu.
 
Samet Aybaba'nın gelmesiyle istediği anlaşmayı Beşiktaş Yönetimi'ne kabul ettiren Egemen, alacağını hemen isteyince ipler koptu. Üç gündür devam eden görüşmeler dün olumsuz olarak sonuçlandı. Öyle ki Orman kendisine, "Egemen'in durumu ne oldu?" diye soranlara, "Nereye giderse gitsin, cehennemin dibine kadar yolu var. Biz Beşiktaşlılar ile yola devam etmek istiyoruz" dedi.
 
Akşam saatlerinde ise Beşiktaş ile Egemen'in yolları resmen ayrıldı. Kulüp, tecrübeli oyuncuya olan 1.4 milyon euroluk borca karşılık sözleşmeyi feshetti. Tarafların anlaşmasına göre Egemen, Beşiktaş'a 500 bin euro bonservis getirecek. Bu arada dün sözleşmesi feshedilen Roland Koch'un da alacakları için kulübe dava açacağı kaydedildi
 
Kaynak: AMK