Eğlence Kutusu SHOW TV ile Yaşananlar

Yirminci yüzyıl, radyo ve televizyonun geliştirilmesi ile kitlesel medyada önemli gelişmeler sağladı.

Eğlence Kutusu SHOW TV ile Yaşananlar
28 Nisan 2017 Cuma 14:46 tarihinde eklendi, 1.099 kez okundu.

Yirminci yüzyıl, radyo ve televizyonun geliştirilmesi ile kitlesel medyada önemli gelişmeler sağladı. Bu süreçte yer alan Show TV canlı yayın akışı, günlük yaşam akışını da değiştiriyordu. Televizyon programlamalarındaki yenilikler, televizyonların her yerde toplanmaları teşvik ederek günlük aile yaşamını bile farklılaştırdı. Dünya krizleri binlerce kilometre uzaktaydı.Birçoğu için Kıbrıs Savaşı, oturma odasında savaşa girmiş gibi geldi.
 

Sunulan senaryoların "gerçek" olmadığı veya gerçekliğin simülasyonları yavaşça sahnelendiği için, insanların eğlence ortamında algıladıkları her şeyi göz ardı edebildiğine inanılır. Ama bu sadece insan zihninin işleyişi değil. Bir eğlence şovunun veya reklamın etkili olabilmesi için, izleyici, durumun bazı yönleri "gerçek dışı" olsa bile, karakterleriyle ve yaptıklarıyla bir şekilde tanımlamalıdır. Kitlesel medya, insanların nasıl ve ne düşündüğünü etkileme işidir. TV popülerliği arttıkça ve sıradan hale geldiğinde, dünya olaylarının deneyimi değişti. Savaşın eşzamanlı yayınından aya iniş yapan insana kadar çok şey vardı bu kutunun içinde.


Canlı Yayın Heyecanı
 

1 991 yılında kurulan, Türkiye’nin ilk özel televizyon kanallarından Show TV, 2013 tarihinden sonra Ciner Yayın Holding grubunun yönetimine dâhil oldu. Canlı yayınların heyecan ve pek çok falso yarattığı bu dönemde "Reha Muhtar Londra'dan bildiriyor!" herkesin dilindeydi. Show TV medya grubu 90'lı yılların başında ağ haberlerinin genişlediği dönemlerde ülkemizde radikal girişimler yapmış bir TV olma faktörü ile farklılığını gösterdi ve pek çok ilkin öncüsü oldu.
 

TV insan yaşamında önemli bir faktör haline geldiğinde Show TV, bu etkiyi çok iyi kavramış ve televizyonculuğun emekleme döneminde çok etkili adımlar atmıştı. İlklerin kanalı SHOW TV, eğlenceli Show programları, yarışmaları, dizi filmleri, gündemi belirleyen haber yayınları, ilk magazin programları, heyecanla takip edilen dizileri ve efsane kadın keyifle izlenen sabah programları ve kadın programlarını da içeren, geniş program yelpazesi ile izleyicilerine yıllardır hayatın tüm renklerini yansıtıyor. Show TV yayınlarını ve özel içerikli yapımlarını Avrupa’daki Türklere ulaştıran Show Türk ve alternatif yayın kanalı ShowMax ile birlikte halen Ciner Medya Grubu altında sürdürüyor.
 

Show TV Takipçileri Canlı TV İzliyor
 

Show TV, televizyon izleyicisini ekrana kilitleyen birbirinden ilginç yapımlarıyla, haber, eğlence ve yaşam odaklı her alandan programları başarıyla taşıyan bir kanal olmaya devam ediyor. İzleyici tarafında kanala bağlılığın yanı sıra kesintisiz show tv  canlı izleformatı ile daha spesifik özellikler kazandı. İnternetin yaygınlaşması ile birlikte artık hemen her yerden canlı yayına Canlitv.siteile bağlanıp izleyebiliyorsunuz. Artık eskiden olduğu gibi bir programı TV başında olmadığınızda kaçırmak gibi bir sorununuz da kalmıyor. Yayınları anlık olarak takip edebildiğiniz Canlı TV sayesinde hem canlı, hem de izleyemediğiniz program bölümlerini de bulunduğunuz her yerde internete bağlı olan her hangi bir cihazdan takip edebilme konforuna da sahipsiniz.