Ehliyetini almaya motosikletle geldi

Bennu Gerede, geçen Kasım'da alkollü araç kullanmak suçundan el konan ehliyetini teslim almak için kendi kullandığı motosikletle Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Ehliyetini almaya motosikletle geldi
07 Haziran 2013 Cuma 11:45 tarihinde eklendi.
Survivor 2013 Ünlüler, Gönüllüler yarışmasının 11. haftasında elenen Bennu Gerede, geçen Kasım'da alkollü araç kullanmak suçundan el konan ehliyetini teslim almak için kendi kullandığı motosikletle Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.
 
6 aylık bekleme süresinin ardından oğluyla geldiği Emniyet Müdürlüğü'nde ehliyetini geri alan Bennu Gerede basın mensuplarına “Ehliyetimi kaybetmiştim. Yenisini çıkardım.” dedi. Geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla birlikte Gezi Parkı eylemlerine gittiğini söyleyen Bennu Gerede “Biraz gaz bombası yaşadık. Çocuklarımın gözleri sulandı. Adadan sonra beni hiçbir şey engellemiyor.” demişti.
 
Survivor adasına katılan Kurtuluş Savaşı kahramanlarından Hüsrev Gerede’nin torunu Bennu Gerede kullandığı araçla 29 Kasım 2012'de Beşiktaş’ta polis uygulamasına girmiş ve alkollü araç kullandığı belirlenmişti. Polis tarafından yapılan kontrolünde 1.0 promil alkollü olduğu tespit edilen fotoğraf sanatçısı ve oyuncu Bennu Gerede’nin ehliyetine 6 ay boyunca el konmuştu. Ehliyeti Emniyet Müdürlüğü'nde beklerken Survivor 2013 Ünlüler, Gönüller yarışmasına katılan Bennu Gerede, SMS oylarına kaldığı 11. haftada yarışmadan elenmişti.
 
Türkiye’ye döndükten sonra ehliyetine el konduğu 6. aylık süresi dolan Bennu Gerede, dün Gayrettepe’de bulunan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne geldi. Kendi kullandığı motosikletle yanına oğlunu alarak Emniyet Müdürlüğü binasına gelen Bennu Gerede’ye işlemlerinin tamamlanmasının ardından ehliyeti geri verildi.
 
“EHLİYETİMİ KAYBETMİŞTİM” DEDİ
 
Ehliyetini aldıktan sonra gazetecilerin neden geldiniz sorusuna “Ehliyetimi kaybetmiştim. Yenisini çıkarttım.” diye cevaplayan Bennu Gerede, oğluyla birlikte geldiği motosiklete binerek Emniyet Müdürlüğü binasından ayrıldı.
 
“GEZİ PARKI” PROTESTOLARINA KATILMIŞTI
 
Adadan döndükten sonra Taksim Gezi Parkı eylemlerine gittiğini söyleyen Bennu Gerede bu konuda katıldığı bir televizyon programında açıklamalar yapmıştı. Programda çocukları ile birlikte Taksim “Gezi parkı” protestolarına katıldığını anlatan Bennu Gerede “Şok içindeyim. İlk defa böyle bir olaya tanık oluyorum. Kimsenin olmadığı bir adadan savaşın içine atılmış gibi hissettim. Biraz gaz bombası yaşadık. Çocuklarımın gözleri sulandı. Adadan sonra beni bir şey etkilemiyor.” demişti.

DHA