"Ekibime güveniyorum"

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray-Chelsea eşleşmesini değerlendirirken ekibine güvendiğini belirtirken, transfer politikalarında bir değişiklik olmayacağını da söyledi.

Ekibime güveniyorum
16 Aralık 2013 Pazartesi 20:10 tarihinde eklendi.
 
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi 2. tur kura çekimini NTV Spor'a değerlendirdi. Chelsea eşleşmesini değerlendiren Aysal, "Çok güçlü bir rakip ama bütün rakipler güçlü. Aralarında bir tercih yapmamıştık, hangisi çıksa Galatasaray'ın gücü belli. Aşağı yukarı herkesle başa çıkabilecek bir gücümüz var, ben ekibime güveniyorum. Bu eşleşme inşallah hayırlı olur." diye konuştu.
 
Transfer konusunu da değinen Galatasaray başkanı Aysal, "Bütün ihtimallere karşı çalışmalarımızı yapmış ve tedbirlerimizi almıştık, bir değişiklik olmayacak." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Her gün düzelen ve grafiği yükselen teknik çalışma var. Takımımız gayet iyi gidiyor. Aldığımız neticeler bazen şansa bağlı olarak iyi ya da kötü oluyor, bunlara aldanmamak lazım. Galatasaray'ın başarılı ve iyi bir ikinci yarı geçireceğini inanıyorum. Eğer bir devrede 11 puan kaybediyorsanız, 11 puanı da kapatabilirsiniz. İkinci devre bütün ihtimallere açık ve zevkli olacaktır."

CİHAN