El Maktum'u imam nikahı yaktı

Dubai Şeyhi El Maktum’un evlenmeden önce imam nikahlı bir mankenle birlikte yaşadığı ortaya çıktı. Mısırlı mankenden çocuk sahibi olan Maktum, 25 milyar dolarlık servetini kaybetme riskiyle karşı karşıya

El Maktumu imam nikahı yaktı
24 Aralık 2011 Cumartesi 10:29 tarihinde eklendi, 1.492 kez okundu.

 

İngiltere’de yaşayan manken Nevin El Cemal’e Dubai şeyhi Ahmet El Maktum tarafından dava açılması ülkenin gündemine oturdu.
 
Dubai Şeyhi Muhammed Raşid El Maktum’un amcası, Emirates Hava Yolları’nın CEO’su ve 25 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin iş adamı olan El Maktum, her ay yüklü miktarda nafaka ödediği Cemal’i tanımadığını ve hiç evlenmediğini açıklamıştı. Cemal ve oğlu, Londra’da Maktum’un 5 milyon dolarlık evinde yaşıyor.
 
İMAM NİKAHI YASAL SAYILDI
 
Fakat yargıya ulaşan belgelerde El Maktum’un, çocuğunun annesi Cemal ile imam nikahıyla evlendiğini ortaya çıkardı. İmam nikahıyla dünya evine giren Maktum, 2008’de kuzeni ile evlenmişti.
 
Cemal’den çocuk sahibi olmadığını öne süren Maktum’a yapılan DNA testi de çocukla eşleşince İngiliz mahkemesi davayı genç kadın lehine kapattı. Uzmanlar, Cemal’in Maktum’dan yılda 1.5 milyon dolar nafaka alabileceğini açıkladı.