Elazığ-Ankara seferleri ikiye çıkarıldı

Anadolu Jet heyeti Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nu ziyaret ederek, yakın zamanda yapılması düşünülen projeler hakkında bilgiler verdi. Ankara sefer sayılarının günde 2’ye çıkarıldığı açıklandı.

Elazığ-Ankara seferleri ikiye çıkarıldı
12 Şubat 2013 Salı 19:04 tarihinde eklendi, 1.023 kez okundu.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Anadolu Jet bölgesel uçuşlar sorumlusu İbrahim Doğan, Anadolu Jet pazarlama ve satış uzmanı Yusuf Künbet ile Anadolu Jet Elazığ sorumlusu Kuddusi Demir katıldı. Heyet üyeleri bir süre Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile sohbet ederek çalışmalar hakkında kendisini bilgilendirdi. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Selmanoğlu, Anadolu Jet’i kendilerinin gibi gördüklerini söyleyerek, Elazığ’dan Ankara’ya olan sefer sayısının ikiye çıkmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ve Elazığ halkının da uçak yolculuğunu son zamanlarda tercih ettiğini belirtti. Anadolu Jet’in yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığı projelerde de kendilerine düşen desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Başkan Selmanoğlu, Anadolu Jet’e çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ziyaret anısına Anadolu Jet bölgesel uçuşlar sorumlusu İbrahim Doğan, Anadolu Jet pazarlama ve satış uzmanı Yusuf Künbet ile Anadolu Jet Elazığ sorumlusu Kuddusi Demir, Belediye Başkanı Selmanoğlu’na bir uçak maketi takdim ettiler.

CİHAN