Elazığ Belediyesi'nden eğitime destek

Elazığ Belediyesi, TOKİ Fırat İlkokulu'ndaki öğretmenler odası, Ticaret Meslek Lisesi'ndeki spor salonu ve okul idare odasının yenilenmesi için yardım yaptı.

29 Ocak 2013 Salı 20:48 tarihinde eklendi, 1.117 kez okundu.

 

Çayda Çıra Mahallesi’nde yer alan TOKİ Fırat İlköğretim Okulu'ndaki öğretmenler odasının açılışına Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Bozkurt, Okul aile birliği üyeleri ve öğretmenler katıldı. 
 
Açılışta konuşan okul müdürü Turgay Aba, “Elazığ Belediyesi tarafından okulumuza yapılan öğretmenler odasının açılışında bizleri yalnız bırakmayan Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na ve Elazığ Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teşekkür ediyorum, Kendileri öğretmen arkadaşlarımız için güzel bir çalışma imkânı hazırladılar.” dedi.
 
Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Vali Muammer Erol ise Elazığ Belediyesi tarafından burada yapılan çalışmanın son derece önemli olduğunu ifade etti. Erol, Süleyman Selmanoğlu'nun Milli Eğitim camiasında uzun süre görev yapan bir belediye başkanı olması nedeniyle bu konularda daha duyarlı ve hassas olduğunu söyledi.
 
Güvenlik, ulaşım, elektrik ve ısınma gibi konularda yaşanan sıkıntılardan da haberdar olduklarını belirten Vali Muammer Erol, bu konuda da gerekli adımların süratli bir şekilde atılacağını ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: “Üzerimize düşen noktada gerekli işlemleri yapacağız Elazığ Belediyesi'nin burada öncülük etmesi ve örnek olması takdire şayan bir unsurdur. Yeni binalarda sıfır sorun diye bir şey olmaz, muhakkak eksiklikler olacaktır, ama onlar da zamanla çözülecektir. Bizim dileğimiz en iyi ve en kısa zamanda bu ihtiyaçların giderilmesidir."

CİHAN