Elazığspor hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe karşısında aldığı beraberlik moral bulan Elazığsporlu futbolcular, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı. İdman öncesi bordo beyazlı futbolcular, Deniz Yılmaz'ın doğum günü için getirdikleri pastayı kesti.

26 Şubat 2014 Çarşamba 19:37 tarihinde eklendi.
Elazığspor tesislerinde Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren bordo beyazlı futbolcular, takım arkadaşları Deniz Yılmaz'ın doğum gününü antrenman sahasında kutladı. Antrenman alanına getirilen yaş pastadaki mumları, arkadaşlarının alkışları arsında söndüren Deniz Yılmaz, takım arkadaşı Blica'nın yüzüne sürdüğü pasta ile irkildi. Deniz Yılmaz da, elindeki pastayı Blica'nın yüzüne atmak için uğraştı ama atamayınca pastadan bir parça alarak Blica'nın kafasına sürdü. Gülüşmelere neden olan kovalamacada, Blica da, eline bulaşan pastayı arkadaşlarının yüzlerine sürmeye çalıştı.
 
Teknik Direktör Okan Buruk da futbolcusu Deniz Yılmaz'ı öperek doğum günün kutladı.
 
Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk Fenerbahçe karşısında aldıkları bir puanın çok önemli olduğunu ancak kazanabilecekleri bir maçta berabere kalmanın üzüntü verici olduğunu söyledi. Karşılaşmanın ilk 12 dakikası dışında, rakibe oranla daha üstün bir oyun sergilediklerini belirten Buruk, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bir reaksiyon göstermesi, bizim de rahatlamamız, belki maçı farklı bir duruma soktu.

Ama dediğim gibi maç 11'e 11 giderken daha daha iyiydik, ilk 10 dakikanın dışında bizim üstünlüğümüzde giden bir maçtı. Oyuncularıma o anlamda teşekkür ediyorum. En fazlasını vermeye çalışıyorlar. İstediklerimizi yapmaya çalışıyorlar. Arzuları, istekleri çok üst düzeyde, taktiksel olarak çok olumlu cevap veriyorlar. Performans olarak kendilerine iyi bakıyorlar. Oyuncularımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum ama artık Fenerbahçe sayfasını kapattık" dedi.
 
Fenerbahçe maçını unutup, hafta sonu deplasmanda oyanayacakları Sivasspor maçına hazırlandıklarını anlatan Buruk, "Bizim için Sivasspor maçı başladı. O yüzden şu anda Sivasspor maçının hazırlıklarına başladık. Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor.

Özgür, bugün takıma katıldı. İbrahim Kaş'ın eksikliği var. O şu anda bizle beraber değil. Onun dışında şu anda çok şükür sıkıntımız yok. Bu hafta da iyi bir şekilde çalışıp, iyi bir şekilde hazırlanıp, zorlu bir karşılaşmaya gidiyoruz. Yani oyuncularımıza da aynı şeyi söylüyoruz. Zaten bizim zorlu maçlarımız bitmeyecek. Ta ki biz istediğimiz puana ulaşana kadar. Ama bu takım algısı içerisinde, takımdaşlık çok üst düzeyde. Şehrimizin desteğini çok yakından hissediyoruz.

Bu bizim için önemli. Burada futbolcular, teknik heyet, şehir, başkan, kulüp, camia herkes bir arada oldu. Bunu görmek güzel, bunu yaşamak güzel. Bu da takımın üstünde olumlu bir etki sağlıyor. O yüzden Sivas'a giderken de her maçta dediğimiz gibi ortada 3 puan var. Buna Sivasspor kadar biz de talibiz ve orada kazanmak için her şeyi yapacağız" diye konuştu.

DHA