Elbistan MYO'da mezuniyet coşkusu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi(KSÜ) Elbistan Meslek Yüksekokulu'nda (EMYO) mezuniyet coşkusu yaşandı

Elbistan MYOda mezuniyet coşkusu
04 Haziran 2013 Salı 17:23 tarihinde eklendi, 1.485 kez okundu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan EMYO Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici, okul olarak yapılan çalışmaları anlattı ve öğrenciler için her türlü kolaylığı sağladıklarını kaydetti.

Binici, “Üniversitemizin yeni yönetiminin öncelikleri arasında olan bir uygulamaya bizde yüksek okulumuzda öncelik vererek okulumuzun halkla bütünleşmesi için büyük çaba harcıyoruz. Bu bağlamda birçok seminer ve konferans çalışması yaptık. Ar-Ge çalışmalarına büyük emek ve zaman ayırarak okulumuzda ciddi anlamda inovasyon çalışması yürütülüyor. 3 proje pazarı çalışmasına katıldık. Bu alanda çeşitli ödüllerde kazandık ve okulumuz önemli çalışmalara imza atmayı başardı.” şeklinde konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen okul birincisi Elektronik Bölümü öğrencisi Fatih Tokgöz, kendilerine emek veren herkese teşekkür etti. Tokgöz, “Ben ve tüm arkadaşlarım bugün oldukça hüzünlüyüz. Hayatımızın bir sayfasını acı-tatlı anılarla kapatıyoruz. Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Bunun için hepimiz para, emek ve zaman harcarız. İnsan bir şeyi çok ciddi olarak arzu etmeye görsün, onun önünde hiç bir şey engel olamaz. Bizlerin büyümesinde ve olgunlaşmasında emek harcayan kıymetli hocalarıma teşekkürü borç bilirim.” diye konuştu.

Daha sonra çeşitli bölümlerde eğitim gören 400 öğrenci mezun edilirken dereceye girenlere plaket takdim edildi. Okul Konferans Salonu’nda düzenlenen törene; KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Tamer Rızaoğlu, Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Tan, Yurt-Kur Müdürü Ziya Bayraktar, Doğan Belediye Başkanı Cengiz Mezdeği, Baro Temsilcisi Mehmet Kılıç, ELSİAD Başkanı Emin Polat, bölüm başkanları, akademik üyeler ile mezun olacak öğrenciler ve aileleri katıldı.


CİHAN