Elektrik borcu için kampanya!

Türk futboluna çok sayıda futbolcu yetiştiren 47 yıllık Edirnespor Kulübü, 30 bin lirayı bulan elektrik borcu nedeniyle zor günler geçiriyor.

Elektrik borcu için kampanya!
22 Kasım 2013 Cuma 15:59 tarihinde eklendi.
Edirne Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden sarı-kırmızılı kulübün 3 katlı tesisinin elektrikleri kesilirken, yönetim kurulu, son çare olarak kulüp binasına astıkları afişle destek çağrısında bulundu.
 
1966 yılında kurulan ve büyük kulüplerde de oynayan Arda Denizeri, İbrahim Sokollu, Muhammet Altıntaş, Zafer Biryol, Hakan Keleş gibi isimlerin formasını giydiği Edirnespor, ekonomik sıkıntılar yaşıyor. Daha önce 2 ve 3'üncü ligde kenti temsil eden ancak alınan başarısız sonuçlar nedeniyle düşüşe geçen, Süper Amatör Lig ve alt lig kategorilerinde 300 lisanslı futbolcusu bulunan Edirnespor'un Saraçhane mevkiindeki 3 katlı spor tesisinin elektriği geçen hafta Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından kesildi ve kulüp icraya verildi. Borcun ödenmesi için de 26 Aralık tarihine kadar süre verildi.
 
YARDIM ÇAĞRISI
 
Edirnespor Yönetim Kulübü ise kendi imkanları ile 41 bin 961 lira olan borcu ödeyemeyince kara kara düşünmeye başladı. Bunun üzerine yönetim kurulu dün Dilaverbey Mahallesi Balıkpazarı Caddesi üzerinde bulunan kulüp binasına 'Elektrik borcu olan 30 bin liraya kampanya başlatılmıştır. Son ödeme tarihi 26 Aralık 2013.Tüm Edirnelilerin desteklerini bekliyoruz' yazılı afiş astı. Ancak şu ana kadar hiç kimse yardım teklifinde bulunmadı. 
 
Kulübün zor günler geçirdiğini belirten Edirnespor Başkanı Erdem Güğümgüler, "Yaklaşık yarım asırlık kulübümüz, ekonomik sıkıntılar nedeniyle sor günler geçiriyor. Geçmiş yıllardan olan ve yapılandırması yaptığımız spor tesisimizin elektrik borcunu ödeyemediğimiz için tesisimizin elektrikleri 1 hafta önce kesildi. Şuanda tesisimizi kullanamıyoruz. 41 bin 961 lira borcumuz var. Eğer 26 Aralık tarihine kadar ödersek yaklaşık 30 bin liraya borç tamamen bitecek ve kendimizi toplayacağız. Ancak şuan 300 lisanslı sporcumuzun bulunduğu kulübümüz kapısına kilit vurmak üzere.Son çare yardım kampanyası başlattık. Şuana kadar 1 kuruş bile yardım yapan olmadı" dedi.