Elendi rakiplerine sataştı

Beşiktaş Teknik Direktörü, Atletico Madrid karşısında üzerlerine düşeni yaptıklarını söyledi, “Eğer bizi UEFA’da eleştireceklerse diğer Türk takımları nerede? Biz bu sene Avrupa’nın en iyisiyiz” dedi

Elendi rakiplerine sataştı
16 Mart 2012 Cuma 08:37 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal “Üzerimize düşeni yaptık. İyi bir takıma yenilerek elendik” dedi.
Karşılaşmaya iyi başladıklarını belirten  Carlos Carvalhal , “Maça çok iyi konsantre olmuştuk. İlk dakikadan itibaren rakibe çok ciddi baskı uyguladık. 15-20 dakika içinde gol bulacağımızı düşünüyorduk. Belki şanssızlık, belki rakibin iyi olması golü bulmamızı engelledi” diye konuştu.
 
Mücadelenin ilk dakikasından son saniyesine kadar futbolcularının ellerinden gelen gayreti ortaya koyduklarına vurgu yapan Teknik Direktör Carlos Carvalhal, “İstediğimiz golü bulamayınca Atletico Madrid rahatladı ve zaman geçtikçe oyuna ağırlığını koydu. Bunun sonucu da üstünlüğü ele aldılar. İstemiyerek de olsa elendik. Ama buna rağmen bu yılki başarımızla Beşiktaş’ın bugüne kadarki en iyi ikinci seviye başarısını elde ettik” ifadelerini kullandı.
 
‘Oynamayanlar mazeret değil’
Siyah-beyazlı çalıştırıcı Querasma ile ilgili soruları yanıtsız bırakırken “Oynamayan futbolcular hakkında mazeret bildirmem” yorumunu yaptı.
 
Carlos Carvalhal işini en iyi şekilde yaptığını belirterek, “Süper Lig’de yolumuza devam ediyoruz. Eğer UEFA’da eleştireceklerse diğer takımlar nerede. Biz bu sene Avrupa’nın en iyisiyiz” diye konuştu.