Elenince soluğu Çeşme'de aldı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ekranlara taşıdığı Survivor yarışmasından geçen hafta elenen Irmak Atuk Çeşme'de görüntülendi

Elenince soluğu Çeşmede aldı
23 Haziran 2013 Pazar 22:54 tarihinde eklendi, 1.114 kez okundu.
Survivor’dan sonra dinlenmeye çekilen Irmak Atuk, tatil yaptığı İzmir’in Çeşme İlçesi’nde açıklamalarda bulundu. Survivor yarışmasında adada en uzun süre kalan kadın yarışmacı olarak dünya rekoru kırdığını belirten Atuk, "90 gün boyunca adada kaldım ve bu süre uzunluğunda adada yarışan hiçbir kadın yarışmacı olmadı. Yani dünyadaki rekor benim" dedi.
 
Yarışma sonrası memleketi İzmir’e dönen ve ardından tatil yapmak için Çeşme’ye gelen Irmak Atuk, Laika Beach Club’ta dinlenmeyi tercih etti. Denize girmeyen Atuk, "Denizden bıktım orada" diyerek espri yaptı. Survivor’ın hem çok güzel hem de zor geçtiğini anlatan Irmak Atuk, "Survivor güzel geçti. Neşeli ve bir o kadarda üzücü anlar yaşadım. Bir daha yarışmaya girecek olursam çok uzun süre düşünürüm" diye konuştu.
 
KKTC'ye yarışma finali için gideceğini anlatan Irmak Atuk, daha sonra tüm yaz mevsimini Çeşme’de geçireceğini dile getirdi. 

DHA