Eleştirilere kızdı ama...

Haber spikeri Gülay Özdem, '3 yılda 5 kanal değiştirdi' eleştirilerine kızdı ama.

Eleştirilere kızdı ama...
05 Nisan 2012 Perşembe 12:28 tarihinde eklendi, 2.195 kez okundu.

 

Ekranların güzel spikerlerinden Gülay Özdem, son olarak çalıştığı A Haber'le de yollarını ayırarak 3 yılda neredeyse tüm haber kanallarını dolaşmış oldu.
 
"YENİ BANU GÜVEN" DENİLİYORDU
 
NTV'de gece haberlerini sunduğu dönemde 'Yeni Banu Güven' olarak gösterilen Gülay Özdem, 2 günlük Habertürk ve TRT serüvenlerinin ardından çalışmaya başladığı A Haber'den de ayrıldı
 
"3 YILDA 5 KANAL DEĞİL" DEDİ AMA..
 
Gülay Özdem, CNN Türk'te ekrana gelen Burada Laf Çok programında kendisi ile ilgili yapılan haberlere tepki gösterdi. Mesut Yar'ın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Özdem, "3 yılda 5. kanalımı değiştirdiğim şeklinde bir takım haberler çıktı, bunlar doğru değil" dedi ve derdini anlatmaya başladı.
 
MESUT YAR DALGA GEÇTİ
 
Gülay Özdem'in, çalıştığı ve ayrıldığı kanalları anlatmasıyla birlikte Mesut Yar da harekete geçerek parmak hesabıyla saymaya başladı. Mesut Yar'ın hesabına göre Gülay Özdem'in çalışıp ayrıldığı kanalların sayısı 5 değil 4 çıktı.
 
Sık sık iş değiştirmesiyle konukların da ağzına sakız olan Özdem, "5. Kanal değil ama 4 de az değil" takılmalarına maruz kaldı.
 
"MEDYA OLARAK ÖZÜR DİLERİZ"
 
Gülay Özdem'in ayrıldığı kanalları parmak hesabıyla sayan Mesut Yar ise dalga geçmeyi ihmal etmedi. Yar, Özdem'in 2 günlük Habertürk macerasını da buçuktan sayarak "hadi 4 değil 3.5 olsun bari" dedi. "Kanallar 5 değil 4 çıktı, medya olarak Gülay Özdem'den özür dileriz" diyen Mesut Yar, güzel sunucuyu diline doladı.
 
"DEMİR ÇELİK FABRİKASI MI BU?"
 
"Neden bu kanallarda durmadın" sorusu üzerine Özdem'in verdiği cevap ise Mesut Yar tarafından iyice alaya alındı. Mesut Yar, Özdem'in "Eğilip bükülebilen birisi olamadığım için" yanıtına karşılık "Demir Çelik fabrikası mı yahu bu" diye dalga geçti.