Eleştirilere yanıt verdi

Geçirdiği trafik kazasında korumasının hayatını kaybetmesinin ardından kısa bir süre sonra sahneye çıkan ünlü şarkıcı bengü büyük tepki görmüştü. Bengü, gelen eleştirilere konserinde yanıt verdi.

Eleştirilere yanıt verdi
01 Temmuz 2012 Pazar 14:33 tarihinde eklendi, 1.025 kez okundu.

 

Geçirdiği trafik kazasından sonra zor günler geçiren Bengü, hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi.
 
Bu yıl 15’incisi düzenlenen ’Parlayan Kent Akçakoca Kültür ve Sanat Festivali’nin 2’nci gününde müzik grupları ’Düz Kontak’ ve ’Gripin’ konser verdi. Daha sonra sahneye çıkan Bengü, liman alanını dolduran 25 bin kişiyi coşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Bengü, söylediği hareketli parçalarla izleyenlere keyifli zaman geçirtti.
 
İÇİMDEKİ ACI HEP KALACAK
 
Geçirdiği trafik kazasından sonra zor günler geçirdiğini belirten Bengü, şöyle dedi, "Kazadan sonra beni meleklerin koruduğuna inanıyorum. Melekler sayesinde kurtuldum. Sizlerin de omuzlarından melek eksik olmasın. Benim için en büyük ilaç burada olmak. Çok zor zamanlar geçirdim, çok zor 20 gün atlattım. Burada olmak merhem gibi geldi. Vücudumda birçok yara var. Benim için ’Kendini sahnelere atıp acısını unuttu’ denildi. Öyle bir şey yok. İçimdeki acı her zaman kalacak. Vücudumdaki yaralar zamanla iyileşecek ama burada olmazsam, bu gücü almazsam çok zor iyileşirdim. Şarkı söylemek istiyorum." (ucankus)